Oglaševanje
36 ogledov

GEA College – tradicija in kakovost v izobraževanju

gea college Žurnal24 main
GEA College je vse od začetka prepoznana po podjetništvu, ki ostaja edina stalnica izobraževalne ponudbe skozi ves čas njenega obstoja. Nujna prilagajanja trgu in povpraševanju so inštitucijo vodila v razvoj in ozko, a visoko kakovostno specializiranost. Ostaja šola za podjetnike in tiste, ki v podjetništvu vidijo izziv in priložnost za lasten poslovni karierni razvoj.

Jedro GEA College danes predstavlja Fakulteta za podjetništvo, katere uspešno delovanje je plod dvaindvajset letnih izkušenj delovanja na področju poslovnega izobraževanja. Fakulteta ponuja visoko kakovosten, praktično orientiran študij podjetništva na do- in podiplomski ravni. Združuje preskušene, moderne metode poučevanja, ki jih je v pedagoško prakso prinesla z najuglednejših poslovnih šol vsega sveta.

Pedagoško delo s študenti je prilagojeno malim skupinam slušateljev, ki omogoča individualni pristop ter interaktivno sodelovanje. Predavateljski kader GEA College – Fakultete za podjetništvo je kombinacija akademikov in praktikov, ki v večini teoretična izhodišča uspešno povezujejo s poslovno prakso podjetij.

Oba programa sta akreditirana pri Ministrstvu za izobraževanje, znanost, kulturo in šport in zagotavljata mednarodno primerljivost in veljavnost diplomske listine v vsej Evropi.

GEA College – Fakulteta za podjetništvo je članica različnih domačin in mednarodnih združenj poslovnih šol.

Vodilna razvojna strategija celotnega sistema GEA College ostaja v mednarodnem povezovanju in širitvi na tuje trge, zato je veliko pozornosti namenjeno širitvi poslovne mreže v vseh evropskih državah, Kitajski, Rusiji, Indiji in Severni Ameriki.

Cilj in poslanstvo GEA College je zagotoviti študentom in podjetnikom kakovostno znanje, veščine in kompetence na poslovnem področju, ki jim bodo omogočale ostati korak pred konkurenco, uspešno poslovanje in razvoj v vse bolj zahtevnih pogojih, ki nastajajo v domačem in mednarodnem gospodarskem prostoru.