Oglaševanje
9 ogledov

HBO s ponosom najavlja novo sezono hit-serije Igra prestolov IV

HBO Žurnal24 main
EKSKLUZIVNA PREMIERA: 7. APRILA OB 20:05, SAMO EN DAN PO AMERIŠKI PREMIERI.

Prvi del je prek storitve HBO GO promocijsko dostopen vsem.

Vsi, ki bodo od 7. aprila do 6. maja obiskali spletno stran www.hbogo.si, si bodo lahko brezplačno ogledali prvi del serije in se spoznali s storitvijo HBO GO.

Ljubljana, 7. april 2014 – Premium filmski kanal HBO s ponosom najavlja novo, četrto sezono hit-serije originalne HBO-produkcije Igra prestolov, ki bo premierno predvajana 7. aprila ob 20:05 ekskluzivno na HBO. Novi deli si bodo sledili vsak ponedeljek ob istem času, torej ob 20:05.

Po zbirki romanov Pesem ledu in ognja posneta fantazijska drama prinaša zgodbo o izdaji in plemenitosti v mističnem svetu Zahodnjega, kjer poletja in zime trajajo več let, sla po oblasti pa je večna. Po istoimenski knjižni seriji posneta Igra prestolov je ena od največjih uspešnic programa HBO. Letos se bo klobčič vzporednih pripovednih niti končno razpletel v niz neizogibnih in krvavih epilogov.

Na začetku sezone Lannisterji uspešno ubranijo ostanke Železnega prestola, potem ko je pokol med Rdečo svatbo v Porečnih deželah zdesetkal sovražne Starke. Pa ga bodo lahko ubranili tudi pred lastnim častihlepjem in novimi grožnjami z juga, severa in vzhoda? Medtem ko neuklonljivi Stannis Baratheon še vedno krepi vojsko na Zmajevem kamnu, največja nevarnost prihaja z juga, ko nesmrtni sovražnik Lannisterjev, "Rdeči gad iz Dornije" Oberyn Martell s skrivnostnimi nameni prispe v Kraljevi pristanek na poroko Joffreyja z Margaery Tyrell.

Na severu se zdi maloštevilna Nočna straža lahka tarča za neizprosne napade vojske divježev Manca Rayderja izza Zidu, ki jih skrivaj zasleduje nekaj še strašnejšega: nemrtvi Beli hodci. Kot da to ne bi bilo dovolj, sklene Daenerys Targaryen v spremstvu trojice zmajev in vojske Brezmadežnih osvoboditi Meereen, največje sužnjarsko mesto na vzhodu – to pa bi ji lahko prineslo neustavljivo silo za njen končni načrt: odpluti na Zahodnje in se polastiti Železnega prestola, ki so si ga od njene družine prisvojili Lannisterji.

Prvi del zelo priljubljene serije Igra prestolov je od 7. aprila do 6. maja brezplačno dostopen vsem gledalcem v Sloveniji, in sicer prek spletne storitve videa na zahtevo HBO GO. Vsi, ki v tem obdobju obiščejo www.hbogo.si, lahko uživajo v tem fantastičnem vizualnem spektaklu.