Oglaševanje
49 ogledov

Hitro ali varčno pranje perila – Bosch v Koohni

HARVEY BOSCH Žurnal24 main
Spletna trgovina Koohna.com je za vas pripravila posebno promocijsko ponudbo pralnih in sušilnih strojev Bosch.

Spletna trgovina Koohna.com je za vas pripravila posebno promocijsko ponudbo pralnih in sušilnih strojev Bosch.

Boschevi pralni stroji s funkcijo VarioPerfectTM in opcijama EcoPerfect in SpeedPerfect vam omogočajo, da izberete tisto, kar je v dani situaciji za vas najpomembnejše: hitro ali varčno pranje perila. Tako se prilagajajo vašemu življenjskemu ritmu. In to ob popolnih rezultatih pranja!

Izbira funkcije EcoPerfect omogoča, da prihranite do 50 % energije, odvisno od modela in izbranega programa. Funkcijo EcoPerfect lahko vključite v vseh standardnih programih.

Kadar ste v stiski s časom, vam izbira funkcije pranja SpeedPerfect občutno skrajša čas pranja do 65 %, odvisno od modela in izbranega programa. To funkcijo lahko vključite v vseh standardnih programih.

Z Boschevimi sušilnimi stroji pa lahko izberete optimalni program sušenja za vsako tkanino, za strojno sušenje pa niso primerni najlonske nogavice, sintetične zavese, fine vezenine, perilo s kovinskimi našitki in tkanine, ki prepuščajo zrak, poleg tega pa je priporočljivo upoštevati simbole za vzdrževanje, ki jih je navedel proizvajalec tkanine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boschevi sušilni stroji s toplotno črpalko so tudi edini na svetu s samočistilnim kondenzatorjem. Med vsakim procesom sušenja se kondenzator samodejno očisti do štirikrat – inovacija, ki odpravi ročno čiščenja kondenzatorja, potrebno pri konvencionalnih sušilnih strojih.

Konec nadležnega čiščenja in popolna mehkoba perila – obiščite spletno trgovino Koohna.com in poiščite sušilni stroj, s katerim bo vaše življenje lažje. In mehkejše.

Najboljše od vsega pa je, da so tako pralni kot sušilni stroji v spletni trgovini Koohna.com na voljo po znižanih cenah.

Ponudba velja samo do 30. 4. 2014. Pohitite, nočete je zamuditi.