Oglaševanje
30 ogledov

Kartica Diners Club za vsak življenjski slog

DINERS Žurnal24 main
V samo dveh mesecih, odkar je Erste Card pridobil vsa dovoljenja za poslovanje v Sloveniji, je možno z kartico Dines Club plačevati na več kot 13 tisoč prodajnih mestih po vsej Sloveniji.

V okviru tega je na več kot 5 tisoč prodajnih mestih možno tudi obročno plačevanje  do 12 obrokov. Kartica Diners Club izdana v Sloveniji je tako ponovno vključena v globalno mrežo Diners Club International, ki omogoča plačevanje na več kot 20 milijonih prodajnih mestih v 185 državah po svetu.

Erste Card je v teh dveh mesecih pridobil že več kot 40.000 imetnikov novih kartic Diners Club.

Strankam ponuja različne kartice Diners Club, ki jih lahko izberejo glede na svoje želje. Na primer, ljubitelji golfa lahko izberejo kartico Diners Club Golf, prav tako je na izbiro kartica prilagojena za potrebe upokojencev. Za vse, ki veliko potujejo ali jih zanima moda in dizajn pa lahko izberejo kartico Diners Club Style, Na osnovi porabe lahko imetniki s to kartico zbirajo potovalne milje, ki jih je lahko koristijo za nakup letalskih vozovnic in nastanitev v hotelih ter potovalne aranžmaje pri za to izbranih agencijah. V prvem letu ni članarine za klasično kartico Diners Club. Ta ponudba velja za vse, ki zanjo zaprosijo do 31.12.2013.

Imetniki kartic Diners Club lahko izbirajo tudi med več kot 50 ugodnosti, ki so na voljo bodisi mesečno, letno ali pa ob posebnih priložnostih. V prihodnjem letu pa načrtujejo, da za imetnike kartic Diners Club uvedena možnost obročnega odplačevanja še za enkrat daljše obdobje kot je to možno danes.

Erste Card je del Erste skupine, enega največjih ponudnikov finančnih storitev v srednji in vzhodni Evropi. Vključeni so v mednarodno mrežo Diners Club International, eno od treh naj bolj razširjenih mrež kartičnega poslovanja po svetu.

Več o kartici Diners Club si lahko pogledate na www.dinersclub.si.