Oglaševanje
30 ogledov

Komandos posebnih enot razkriva

Mišice1 Žurnal24 main
Za mene je bil to šok. Kljub temu, da sem dolga leta telovadil v fitnesu – nikoli nisem imel takega telesa in take rasti mišic kot sedaj! Iz dneva v dan sem videl razliko in sem dobesedno čutil, da „rastem” – imel sem občutek, da moje mišice eksplodirajo! - ne skriva čustev 38-letni Andrej Steiner, komandos posebnih enot.

Mišičasto telo gladiatorja na dosegu roke

Pomembno je to, da ta novi način ne deluje samo na osebe, ki so prej več let močno trenirale kot Andrej Steiner. Glede na statistike največjo rast mišic opazijo moški, ki do sedaj niso redno trenirali nobenega športa (njihove mišice niso pretirano obremenjene). Moški, ki so že preizkusili ta novi način so v povprečju pridobili 9,5 kg čiste mišične mase v enem mesecu brez truda in obremenitve sklepov (rekorder je pridobil 12 kg mišic v enem mesecu!). Poleg tega so se znebili odvečnega maščobnega tkiva, zaradi česar so pridobljene mišice postale vidne in močno izklesane (med drugim trebuh, prsa, ramena in noge).

Resnični stroj za klesanje postave



Tako neverjetni učinki so zasluga novo odkrite snovi, ki spremeni telo v stroj za kurjenje maščobe in mišicam da neverjetno močen impulz nagle rasti. Ta snov ne le razgrajuje maščobne celice, temveč tudi odstrani depozite in toksine, ki zastrupljajo telo. Poleg tega se začne proces samodejne gradnje mišične mase v telesu. Po 2 tednih uporabe se zgodi nenadna sprememba odvečnega maščobnega tkiva v suho, visokokakovostno mišično maso. Naslednje 2 tedna mišice „nabreknejo” in pridobijo končen volumen. En odmerek te snovi po besedah strokovnjakov ustreza 4 napornim 1,5 urnim treningom v fitnesu.

Trenerji v šoku

– Profesionalni trenerji so bili začudeni, ko so videli rezultate mojih raziskav telesa pred in po temu tretmaju. Točno je videti, kako se je povečala količina čiste mišične mase, stopnja bazalne metabolične vrednosti pa je zrasla za nekaj deset odstotkov. Poleg tega sem dosegel za nekaj točk boljše rezultate na vzdržljivostnih preizkusih – pripoveduje Andrej Steiner. To potrjujejo tudi rezultati drugih moških različne starosti, ki so pridobili izrazito mišičevje brez „zalitosti” z maščobo. Poleg tega se je povečala njihova moč, vzdržljivost in nivo testosterona. Moji znanci in trenerji niso mogli verjeti, da se je tako občutna rast mišic zgodila brez večmesečnih treningov in strogo predpisane diete.

Raziskovalci potrjujejo učinkovitost nove metode

Strokovnjaki iz univerze v Magdeburgu so novo snov zaprli v posebno izdelane kapsule. Po mnenju neodvisnih skandinavskih strokovnjakov je to trenutno najmočnejše orožje za rast mišične mase. Tretma je že popularen v zahodni Evropi, kjer je že 37 tisoč osebam pomagal pridobiti moško in izklesano postavo. Uspešno ga uporabljajo tudi ljudje, ki se borijo za moško in vidno mišičasto postavo, vendar nimajo časa za dolgotrajne, ubijalske treninge na fitnesu.

Kapsule so bile temeljito raziskane s strani neodvisnih strokovnjakov, njihova učinkovitost pa je bila potrjena v poročilu, objavljenem na straneh WIMP (Svetovni inštitut mišične fiziologije). V Sloveniji te slavne kapsule šele prihajajo na trg. Lahko jih naročite samo preko interneta – neposredno od proizvajalca. Kliknite na spodnjo povezavo, da bi naročili in izvedeli več o novih kapsulah.

Kliknite tukaj, če želite zgraditi mišičasto postavo v 1 mesecu >>