Oglaševanje
7 ogledov

Konec tedna zabava in nakupi v Arena Centru

arena centar Žurnal24 main
Ta konec tedna lahko v zagrebškem Arena Centru uživate v najboljših božičnih ponudbah in zabavi brez hitenja, saj je nakupovalno središče za vas odprto vse do polnoči.

Svetujemo vam, da ta konec tedna obiščete zagrebški Arena Center, ker boste tam preživeli idealen družinski dan. Tudi letos je namreč Arena Center pripravil najboljšo kombinacijo zabave in nakupov za vso družino.

Mednarodno najbolj znane modne znamke in popusti

Ko pomislite na odlično nakupovanje, boste gotovo v mislih takoj imeli Arena Center, saj tam lahko najdete vse mednarodno najbolj znane modne znamke. Ko se boste sprehodili po čudovito urejenem središču, boste našli znamke, kot so Zara, H&M, Massimo Dutti, XYZ, GAP, New Yorker in C&A. Izbira je pestra, vas pa čakajo uživanje v najnovejših kolekcijah in aktualni popusti, ki jih lahko izkoristite. Letak s popusti lahko najdete na tej povezavi: www.arenacentar.hr/hr/dogadjanja/bozicne-ponude-u-arena-centru.

Od prvega 4DX-kina v regiji do keglanja

Poleg odličnih nakupov vas v Arena Centru čaka pestra zabava – lahko obiščete kino CineStar z Gold Classom in IMAX-om ali pred kratkim odprt kino 4DX, ki je prvi tovrstni kino v regiji. Po kinu lahko zabavo nadaljujete s kegljanjem v skybowlingu.

Vožnja z balonom v spremstvu dedka Mraza

Ta konec tedna se obetajo nadvse zabavni dogodki. Občudujete lahko 12-metrsko ekološko-humanitarno božično drevesce in se sprehodite po adventnem sejmu s čudovitimi lesenimi hiškami, polnimi lepih okraskov, kjer se lahko razvajate s kuhanim vinom ali vročo čokolado. Preizkusite se lahko v drsanju, si kupite božično drevesce ali uživate v raznolikem dogajanju.

Igralnica za otroke z brezplačnim varstvom

Arena Center za vaše najmlajše ponuja tudi najkakovostnejšo otroško opremo in najbolj pisane kotičke za zabavo. Na voljo vam je brezplačna otroška igralnica, v kateri lahko vaši otroci uživajo v različnih igrah, ki jih pripravljajo „tete iz igralnice“, vi pa lahko medtem obiščete trgovine ali si privoščite najokusnejšo kavo v Zagrebu. Kavarne Arena Centra vas bodo razveselile s pisanimi napitki in čudovitimi okraski, natakarji pa vas bodo vedno sprejeli vljudno in z iskrenim nasmehom.

V Food Courtu vas čaka obilje okusov

Ko vas bo po napornem nakupovanju zagrabila lakota, se lahko z vso družino odpravite v eno izmed številnih restavracij Food Courta, kjer vas čakajo okusni dnevni meniji Fifty Fiftyja, odličen piščanec v KFC, McDonald's z najrazličnejšimi slastnimi sendviči, egzotična ponudba Aladdina in Wok'n'Rolla ter raznovrstni šejki Happy Bubbla.

Za vse, ki skrbite za zdravo prehrano, je na voljo solatni bar Quick and Fresh,  kjer si lahko sami sestavite svojo popolno solato, celotno ponudbo pa zaokroža restavracija zdrave hrane Koykan, ki ponuja italijanske piadine, orientalske zavitke, grške girose in falafle ter priljubljeno hrano z Bližnjega vzhoda. Okusno kosilo je v Food Courtu Arena Centra zagotovljeno.

Čakamo vas tam, kjer se začne vsak dober nakup in kjer lahko vsak najde vse, kar potrebuje. Vse za najlepše božične spomine boste našli v Arena Centru.