Oglaševanje
46 ogledov

Likanje ni bilo nikoli tako hitro

Hitro, praktično in učinkovito… Pro Express Anticalc omogoča zares lahko likanje Žurnal24 main
Krajši čas likanja z zagotovljenim rezultatom – nemogoče? V današnjem času ne gre več brez nove in zmogljive parne likalne postaje Tefal, ki ji ne primanjkuje niti adutov niti praktičnih zvijač.

Če bi morali sestaviti seznam najdolgotrajnejših gospodinjskih opravil, ni nobenega dvoma, da bi bilo likanje še posebej izpostavljeno. Ob ogromnem kupu zmečkanega perila je treba uvideti: naslednje ure bodo dolge in utrudljive! Na srečo je Tefal razvil parno likalno postajo nove generacije, ki likanje postavlja na glavo.

Zmogljivost v korist hitrosti

Pro Express Anticalc, popolnoma nov Tefalov model s pritiskom pare 5,5 bara. Največja zmogljivost, ki zagotavlja trikrat večji pretok pare od klasičnega modela. Rezultat? Perilo se veliko hitreje in preprosteje zravna. Zbogom seanse likanja, ki jim ni konca ne kraja: Pro Express Anticalc z lahkoto obvladuje likanje hlač, majic in srajc, tudi najbolj občutljivih. Velik prihranek časa, toda nikoli na škodo kakovosti. Parna postaja Pro Express s svojo likalno ploščo s samodejnim čiščenjem  – Autoclean – odlično drsi po tkanini in z lahkoto celo po najmanjši gubi, ter se pri tem samodejno čisti.

Praktične vsakodnevne zvijače

Parna postaja, ki je pripravljena na delovanje v dveh minutah, se odlikuje tudi zaradi preproste uporabe. Predvsem ponuja praktično in inovativno rešitev za shranjevanje dolge električne vrvice: ena sama poteza in že je vse pospravljeno! Njena funkcija »Lock system«, ki likalnik pritrjuje na podstavek, omogoča tudi popolnoma varno in prikladno prenašanje aparata.

Učinkovitost, ki traja leta in leta

Nova parna likalna postaja je opremljena z domiselno tehnologijo, ki ohranja njene dolgotrajne zmogljivosti. Zaradi sistema Anticalc, ki po vsakokratni potrebi omogoča izločanje vodnega kamna z eno samo potezo, pri čemer se Pro Express Anticalc vztrajno upira zobu časa in vas spremlja vrsto let. S sistemom Autoclean likalna plošča za samodejno čiščenje vedno drsi z enako učinkovitostjo, tudi po številnih likanjih.

Za več informacij obiščite spletno stran www.tefal.si.