Oglaševanje
17 ogledov

Mali junaki tudi v rokah znanih!

Mali junaki slavni
1/5
Žurnal24 main
Letošnje božično-novoletne praznike so bile med darili prava uspešnica personalizirane otroške knjige Mali junaki. To so knjige, kjer lahko prav vsak otrok nastopi v glavni vlogi! Tako v besedilu, kot tudi ilustracijah. In kaj so o tem povedali slavni? Berite dalje …

Mojca Mavec (TV voditeljica): “Naši najljubši malčki odslej tudi v svoji pravljici. Personalizirane otroške knjige so lepa zamisel slovenskih avtorjev. Tale zgodba je bila napisana za mojo nečakinjo Nikijo, ampak sem najprej sama štrbunknila vanjo ... Zelo všeč!”

Tone Kregar (Pevec v skupini Mi2): “Čeprav naša Zara bere že sama, se Mali junaki dobro počutijo tudi v očijevem naročju. Ideja o personaliziranih otroških knjigah se mi zdi odlična, prav tako pa je lahko lepo in zelo osebno darilo.”

Iva Krajnc (Igralka): “Za Bralno značko še ne tekmujemo, a za Male junake, kjer dobite res unikatne knjigice, ni nikoli prezgodaj!”

Če tudi vi iščete darilo za svojega malčka, potem so personalizirane knjige Mali junaki prav gotovo prava izbira. So hkrati poučne in zabavne, vselej pa ostanejo kot izjemen spomin.

Preverite ponudbo knjig na www.malijunaki.si!