Oglaševanje
345 ogledov

Mami, kdaj me bo nehalo boleti grlo?

fitobimbi Žurnal24 main
Otroci vnetje grla in žrela prepoznajo le po bolečini, pediatri pa pri vnetem grlu in žrelu ločijo virusne in bakterijske okužbe. Pa vi, ali poznate razlike med njima? Naučite se, kako okužbi ločiti in kako uspešneje pomagati otroku z bolečim grlom.

Kdaj po pomoč pediatra?

Pri bakterijski okužbi oziroma angini bolezenski znaki izbruhnejo nenadoma. Otroka grlo zelo boli. Pojavi se visoka vročina, bezgavke so na otip povečane, poleg tega pa lahko starši na žrelu in mandljih opazijo bele obloge. Otrokom je pogosto slabo in tudi bruhajo. V teh primerih je obisk pediatra nujen, saj bo nujno potrebno zdravljenje z antibiotiki. Ker ti ne začno delovati nemudoma, lahko otroku dodatno pomagate z Golanil junior pršilom za grlo, ki mu bo pomagalo omiliti bolečino. Pršilo za grlo je vsekakor izdelek, ki v hladnejšem delu leta ne sme manjkati v domači lekarni.

Kdaj lahko otroku pomagate sami?

Virusno okužbo starši prepoznajo po tem, da otrok v žrelu občuti neprijetno skelenje ter zavrača hrano in pijačo. Bolečina se pojavi postopoma in brez nenadoma povišane temperature. Pogosto jo spremljata tudi zamašen nos in kašelj.

fitobimbi | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Naravna rešitev za vneto grlo

Pršilo za grlo Golanil junior je zelo učinkovito pri blaženju bolečine. Lajša požiranje in pomirja vnetje žrela.Kakovosten in preverjen medicinski pripomoček vsebuje prečiščen propolis, ki preprečuje razvoj bakterij in virusov. Druga pomembna sestavina je črni ribez, ki ima protivnetni učinek. Prisotnost žajblja pa skrbi za blaženje simptomov bolečine in omilitev pekočega občutka.

Otroštvo brez umetnih dodatkov

Ko skrbite za zdravje otroka, je še posebno pomembno, da izberete varen izdelek. Golanil junior pršilo za grlo ne vsebuje alkohola, konzervansov in glutena. Primerno je za otroke od 1. do 12. leta. Otroci ga imajo radi, ker je prijetnega okusa.Izdelke iz naravne lekarne Fitobimbi dobite v lekarnah in specializiranih trgovinah.