Oglaševanje
15 ogledov

Mega nagradna igra Žurnala24 in zavarovalnice Generali

Generali Žurnal24 main
Od danes do 27. novembra v Žurnalu24, Žurnalu in na zurnal24.si poiščite kupon ter odgovorite na nagradno vprašanje in se potegujte za eno izmed petih brezplačnih avtomobilskih zavarovanj zavarovalnice Generali.

V Žurnalu24, Žurnalu in na zurnal24.si boste našli kupone, ki vam lahko prinesejo brezplačno avtomobilsko zavarovanje. Kupon izrežite, odgovorite na vprašanje ˝Kako je ime tajnemu agentu, ki se pojavlja v oglasih zavarovalnice Generali˝ in ga skupaj s svojimi podatki oddajte v eni izmed poslovalnic Generali ter bodite eden izmed petih srečnih nagrajencev.

KUPON si lahko natisnete tukaj!

Preprosta menjava

Zavarovalnica Generali ponuja tudi številne popuste in ugodnosti za varne voznike ter upošteva vse bonitete, ki ste jih imeli pri prejšnji zavarovalnici. Če se odločite za zamenjavo zavarovalnice in avtomobilskega zavarovanja, torej ne izgubite popolnoma ničesar.

To storite najlažje ob izteku enoletnega avtomobilskega zavarovanja. Po izteku se oglasite v izbrani zavarovalnici in sklenite želeno zavarovanje. Vse, kar potrebujete, so predhodna polica, ki je (bila) sklenjena pri konkurenčni zavarovalnici, prometno dovoljenje in vozniški izpit ter osebni dokument.

 

Pravila sodelovanja v nagradni igri.