Oglaševanje
68 ogledov

Migrena mi gre na …Ženske, končno ji lahko poveste, kar ji gre!

Oranža Žurnal24 main
Tudi ve trpite zaradi hudih glavobolov in migrenskih napadov?

Zdaj lahko sprostite svoja čustva in poveste migreni, kar ji gre. Ker se bo uresničilo, kar ste si vedno želele: migrena bo garantirano izginila. Kako? Za življenje brez migrene si oglejte www.migrena.si. Brez tablet, brez injekcij, brez zdravnika, brez zapletenih in dolgotrajnih terapij.

Drage ženske, končno boste zacvetele. Življenje bo postalo lepše, brez bolečin, z več energije.

Biti ženska je lepo. Podarite si možnost polno živeti brez migrene.

Drage ženske, rešitev za migreno se imenuje Cefaly.

To je sodoben medicinski pripomoček za kranialni TENS, plod visokotehnološkega belgijsko-švicarskega znanja. Ima tudi svojo spletno stran www.cefaly.si.

Videti je kot eleganten futuristično oblikovan trak za lase, ki ga namestite na čelo. Uporablja se povsem preprosto: uležete se, sprostite, zaprete oči, globoko vdihnete in izdihnete ter pritisnete tipko na sredini naprave Cefaly, s katero sprožite katerega od programov za sproščanje.

STOP bolečini

Prepustite se nežnim mravljincem, ki so stimulirani s preciznimi elektroimpulzi, napotenimi v trovejni živec v vaši glavi, kjer blokirajo bolečino ob glavobolu in migreni. Tako izdelek Cefaly enostavno prepreči, da bi čutile bolečino.

VEČ hormonov SREČE

Uporaba naprave Cefaly spodbuja tudi izločanje endorfinov, hormonov sreče. Zaradi njihove višje vsebnosti v organizmu boste srečnejše, boljše volje, prav tako se bo dvignil prag, pri katerem zaznate bolečino zaradi glavobola ali migrene.

Zaslužite si srečo

Si želite, da se dnevi bolečih glavobolov in migrene končno nehajo? Ko morate biti same s kljuvajočo bolečino v glavi v zatemnjeni sobi, ločene od svojih dragih, ki vam ne morejo niti pomagati? Kaj bi dale, da bi se to nehalo? Da bi lahko bile namesto z migreno s svojimi ljubljenimi, otroki, prijatelji in uživale v hobijih, ki vas osrečujejo. Koliko je vredno življenje brez glavobolov in migrene?

295 razlogov, da se znebite migrene. Učinkovito in dokončno.

Cefaly je visokotehnološka naprava z enostavno uporabo in medicinsko dokazano učinkovitostjo zmanjševanja in odprave glavobolov in migrene. Investicija 295 € bo z zmanjšanjem bolečin ter pogostosti in moči migrenskih napadov takoj upravičena. S pravilno in redno uporabo bodo vaši glavoboli in migrena celo popolnoma prenehali. Si to sploh upate predstavljati? Nakup izdelka Cefaly je eden od redkih, ki se izplačajo, in z njim brez dvoma naredite nekaj zase.

Cenjene ženske, naročite Cefaly, garantiramo vam 100% zadovoljstvo.

Cefaly naročite in ga lahko ves mesec uporabljate. Cefaly velja za izjemno varen medicinski pripomoček, ki nima opaznih stranskih učinkov ali kontraindikacij. Njegova učinkovitost je podobna preventivnim zdravilom, vendar brez stranskih učinkov, prav zato prinaša najboljše razmerje med varnostjo in učinkovitostjo med migrenskimi zdravljenji. Njegova uporaba je zelo enostavna in vam celo omogoča, da si vsak dan vzamete nekaj minut zase ter se tako sprostite in napolnite z energijo. Če z njim vseeno ne boste zadovoljne, nam ga v 30 dneh le vrnite v originalni embalaži in prijazno vam bomo vrnili vaš denar. Ničesar ne morete izgubiti, ostanete lahko le brez migrene. Dobite pa srečno življenje, dobro voljo in veliko nove energije.

Ob bližnjem prazniku žena vam želimo veliko sreče. Vsem, ki boste poklicale 05/912 44 71 ali naročile napravo Cefaly na www.migrena.si/narocilo ter navedle geslo Dan žena, bomo podarili darilo v vrednosti 19,90 € - elektrode Cefaly.

Dragi moški, če želite svojo ljubljeno žensko resnično osrečiti in če trpi zaradi migrene … potem veste, kaj lahko storite dobrega za njo.

Migrena stop! 100% garantirano. S Cefaly.

Uživajte v svoji ženskosti. Lepo je biti ženska.

Sodelujte tudi v nagradnem kvizu.

Pravila nagradne igre si lahko preberete tukaj.