Oglaševanje
6 ogledov

Mobilna telefonija z dodatki

Amis vstopil na trg mobilne telefonije Žurnal24 main
Ste v življenju že zamenjali mobilnega operaterja? Statistika pravi, da je večina uporabnikov storitev mobilne telefonije to že storila. Pri menjavah ponudnika mobilne telefonije sicer prednjačijo Italijani, a tudi Slovenci smo v zadnjih letih opravili vrsto »rošad«. Najbolj pogost razlog za menjavo operaterja so predvsem prednosti, ki jih ponuja nov ponudnik. In pri AmisMobilu dobimo res veliko.

AmisMobil je napredna ponudba mobilne telefonije, ki je na voljo naročnikom telekomunikacijskih storitev Amis. Ti lahko sedaj svoje dvojčke in trojčke razširijo v tako imenovane četverčke. Amis je namreč v sodelovanju z družbo Si.mobil pričel s ponudbo mobilne telefonije in jo še dodatno nadgradil z vsebinami, ki jih ne bomo našli nikjer drugje. Ne verjamete? Berite dalje.

Več zabave in vsebin

Naročniki AmisMobila ne poznajo omejitev na področju zabave. S svojim  mobilnim telefonom ali tablico, namreč lahko povsem brezplačno dostopajo do vseh spletnih vsebin Amisa. Te so že danes izredno pestre, pravo »zabavišče« pa lahko pričakujemo spomladi, ko bo Amis uporabnikom ponudil vrhunsko storitev mobilne AmisTV.

Dodatni brezplačni prenos podatkov

Ne glede na izbrani naročniški paket iz ponudbe, uporabniku pripada še dodatnih 101 MB brezplačnega  prenosa podatkov v mobilnem omrežju Si.mobil

Brezplačni klici med omrežjema Amis in Si.mobil

Naročniki AmisMobila lahko opravljajo klice med omrežjema (mobilnim in stacionarnim) Amis in Si.mobil povsem brezplačno . Paketi aPODJETNI, povezani s ponudbo Amisove poslovne IP-telefonije, poleg vseh ugodnosti poslovnim uporabnikom prvič na slovenskem trgu omogočajo brezplačne klice med velikima omrežjema Amisa in Si.mobila.

Pestra ponudba mobilnih telefonov in naprav ter največje 3G omrežje

Naročniki lahko izbirajo med najboljšimi paketi iz Si.mobilove ponudbe,  katerim je Amis  dodal vrsto dodatkov. Hkrati bodo lahko izbirali tudi med najboljšimi telefonskimi aparati po znižanih cenah, saj so upravičeni do vseh ugodnosti iz Si.mobilove ponudbe. Amisovi uporabniki, ki se bodo odločili za paket AmisMobil, bodo lahko odslej še ugodneje uživali v mobilnih storitvah največjega 3G omrežja v Sloveniji tako doživeli edinstveno izkušnjo komunikacij v enem paketu.

En račun za vse storitve

Naročniki storitev AmisMobil lahko tako brezskrbno in brez stroškov kličejo med omrežjema Amis in Si.mobil, izkoriščajo ugodnosti dodatnega podatkovnega prenosa, združujejo širokopasovne in mobilne storitve na enem računu in tudi tako znižajo skupne stroške storitev.

Dobrodošli so tudi vaši prijatelji, sorodniki in znanci

Amis in AmisMobil ne delata razlik. Naročniki storitev Amis lahko ugodnosti iz ponudbe AmisMobil preprosto razširijo med sorodnike, prijatelje in znance. Bi radi prešli na AmisMobil pa niste naročnik storitev Amis? Bržkone poznate koga, ki storitve Amis že zadovoljno uporablja – povprašajte ga po kuponu za AmisMobil.

Več informacij najdete na www.amis.net/mobil ali telefonski številki 080 20 10.