Oglaševanje
57 ogledov

Na lovu za zločinci tudi v Sloveniji

AXN
1/6
Žurnal24 main
Na kanalu AXN Adria lahko gledalci od 19. septembra spremljate novo in izvirno akcijsko dramsko serijo z naslovom Preko vseh meja (Crossing Lines). V tej sledite vznemirljivi zgodbi, v kateri Mednarodno kazensko sodišče ustanovi poseben oddelek, ki deluje kot evropski FBI, torej preiskuje zločine, ki presegajo meje evropskih držav in lovi zločince.

Preko vseh meja z vrhunskimi preiskovalci

Serija Preko vseh meja prikazuje svet Mednarodnega kazenskega sodišča, ki preiskuje čezmejne zločine in zločince pripelje pred roko pravice. Serija se odvija na atraktivnih lokacijah po vsej Evropi, tudi v naši regiji, na katerih ekipa elitnih policistov rešuje najtežje zločine.

Z globalizacijo je Evropa postala pribežališče za številne člane podzemlja, zato se je pojavila potreba po ustanovitvi posebne enote vrhunskih preiskovalcev, ki rešujejo težave na globalni ravni.

Preko vseh meja predstavlja eno izmed takšnih ekip, v kateri je pet detektivov. Ekipo, ki jo vodi stotnik Louis Daniel, sestavljajo francoska kriminalistična analitičarka, vrhunski tehnik iz Nemčije, strokovnjak za orožje in taktiko iz Severne Irske ter skrivna mafijska raziskovalka iz Italije. Čeprav jih na prvi pogled povezuje malo skupnih stvari, se mora nenavadna policijska ekipa naučiti živeti in delati skupaj v izjemno nevarnih okoliščinah. Nameščeni so v zapuščenem skladišču pod sodiščem, kjer se srečujejo z birokratskimi, pravnimi in kulturnimi ovirami, medtem ko lovijo izjemno nevarne ljudi po vsej Evropi, od Francije, Nemčije, Velike Britanije in Nizozemske do Italije, Poljske, Rusije in Slovenije.

Priznana igralska in producentska zasedba

Serijo Preko vseh meja sta producirala Edward Allen Bernero, ki ga naše občinstvo pozna iz serije Zločinski um, in ugledna nemška producentka Rola Bauer.

Poleg Williama Fichtnerja (Osamljeni jezdec, Pearl Harbour, Sestreljeni črni jastreb, Zahodno krilo) in dobitnika zlatega globusa  Donalda Sutherlanda (Dirty Dozen, M.A.S.H., Kelly's Heroes, JFK, Prevzetnost in pristranost, Hunger Games) odlično igralsko zasedbo sestavljajo francoski igralec in glasbenik Marc Lavoine, nemški igralec Tom Wlaschiha (Game of Thrones), odlična italijanska karakterna igralka Gabriella Pession, britanski igralec Richard Flood in mlada francosko-ameriška igralka Moon Dailly.

Preko vseh meja gre že v drugo sezono

Sony Pictures Television (SPT) Networks je naročil drugo sezono serije Preko vseh meja za svoje mednarodne kanale, med katere spada tudi AXN Adria. 12 delov bodo posneli na lokacijah na Češkem, v Franciji, Monte Carlu in Bolgariji.

V drugi sezoni se bo stalni igralski zasedbi pridružila Lara Rossi, kot gosta pa bosta zaigrala Carrie-Anne Moss (Vegas, Matrica) in Ray Stevenson (Dexter, Thor).