Oglaševanje
4 ogledov

NAGRADNA IGRA – KOOHNA PRAZNUJE ROJSTNI DAN

harvey norman koohna Žurnal24 main
Spletna trgovina z belo tehniko in gospodinjskimi aparati Koohna.com praznuje, in to ne pomeni razvajanja za nas, ampak predvsem razvajanje za vas.

Veste, spletne trgovine imamo nemalo težav, ko praznujemo rojstni dan, ker obstajamo samo na spletu. Ampak to nas že ne bo odvrnilo od praznovanja.

Ker smo prepričani, da največje zadovoljstvo izhaja prav iz obdarovanja drugih, smo za vas pripravili kar nekaj rojstnodnevnih presenečenj. Vas zanima kakšnih?

 1.       KOOHNA presenečenje

Nagradna igra z 10 privlačnimi nagradami.

Pravilno morate odgovoriti na nagradno vprašanje, ki ga najdete na naši Facebook strani, potem pa samo še držite pesti, da vas izžrebamo.

2.       KOOHNA presenečenje

Darilo ob vsakem nakupu nad 50 evrov.

3.       KOOHNA presenečenje

Brezplačna dostava za vse nakupe nad 50 evrov.

Že zgoraj smo navedli nekaj lepih razlogov, da nas obiščete, vendar pa se nam zdi, da vam moramo zaupati še nekaj več o sebi, če ne zaradi drugega zato, da boste lažje odgovorili na nagradno vprašanje.

Koohna.com je spletna stran, ki ponuja širok izbor tehnološko izpopolnjenih gospodinjskih aparatov. Z raznoliko ponudbo, ki jo vsakodnevno osvežujemo, se približamo vsaki potrebi, zahtevi in želji uporabnika ter ga tako razbremenimo napornih in neprijetnih opravil po stanovanju.

Stanovanje je prostor, ki velja za oazo sprostitve, vendar se lahko v trenutku spremeni v prostor z visoko napetostjo. Zakaj uničiti dan z izgubo živcev in premišljevanjem, kako bi bilo super, če tega ne bi bilo treba, ko pa lahko tegobno delo spremenimo v zabavno opravilo, ki se ga bomo naslednji dan ponovno z veseljem lotili.

Ste vedeli, da napredna tehnologija aparatov tudi moške pripravi do opravljanja hišnih dolžnosti? Pomivanje posode tako ne potrebuje več posrečenega izgovora, saj je do čiste posode potreben le en pritisk na gumb.

Prav tako pa je le en pritisk na gumb potreben za nakup želenega aparata. Koohna.com je spletna trgovina, ki ima celotno ponudbo aparatov bele tehnike in malih gospodinjskih aparatov strnjeno na enem mestu. Tako ni treba hoditi od trgovine do trgovine ter pregledovati tehničnih specifikacij in cen, saj to z lahkoto opravite udobno in varno kar iz domačega fotelja.

Koohna.com – bela tehnika v barvah