Oglaševanje
4 ogledov

Navdih prihaja!

SOF Žurnal24 main
22. Slovenski oglaševalski festival, ki bo med 20. in 22. marcem potekal v Portorožu, bo posvečen navdihu. V zaostrenih tržnih razmerah namreč potrebujemo pozitivno energijo, navdih in dodatni elan, kar nam bo pomagalo na poti do uspeha. Zato želi SOF udeležencem odpirati nova obzorja ter ustvarjati priložnosti za kreativno razmišljanje in inovativnost, ki sta vira poslovnih idej in uspešnih zgodb.

“Kljub vsem spremembam in trendom, ki jih vsi opažamo, se v svojem osnovnem poslanstvu oglaševanje bistveno ne spreminja. Od nekdaj je veljalo, da dobri oglasi rešujejo komunikacijske izzive.  Vprašanje danes je, kaj pravzaprav šteje kot oglas. Za Nike, recimo, je mobilna aplikacija oglas in razvoj aplikacij financira iz marketinškega budžeta. Prav tako so ugotovili, da jim je nekoč največje občinstvo zagotovil zakup oglasnega prostora na Super Bowlu: 200 milijonov v enem dnevu. Danes lahko isto število ljudi dosežejo preko socialnih omrežij vsak dan. Zato ni nenavadno, da so v zadnjih letih za skoraj tretjino znižali investicije v klasične televizijske in tiskane oglase ter povečali investicije v druge, napredne  oblike oglaševanja,” razmišlja Uroš Goričan, predsednik žirije 22. SOF in kreativni direktor v Skupini Publicis.

Navdih za vse

Brez navdiha ni uspešnih komunikacijskih in marketinških kampanj ter rezultatov, s katerimi merimo svoj uspeh. Zato naj se na SOFu srečamo vsi, ki delujemo na širokem polju komuniciranja – direktorji in vodje marketinga, vodje tržnega ali korporativnega komuniciranja, strokovni sodelavci v marketingu, kreativci, medijski strategi, strokovnjaki za odnose z javnostmi, oblikovalci, študenti, vodje in direktorji projektov, raziskovalci, načrtovalci, spletni strategi ...  Širjenje obzorij namreč skriva gorivo za vnovični kreativni vzlet v okviru stroke.

 

 

 

 

Še do 28. februarja cenejša prijavnina za osebno udeležbo

Za vse, ki želite na SOF, so organizatorji pripravili različne možnosti prijavnin za osebno udeležbo; vse do 28. februarja pa velja nižja cena. Pohitite in si zagotovite svoje mesto na festivalu kreativnosti in navdiha!

Več na www.sof.si.