Oglaševanje
84 ogledov

NIVEA Podarite nam modro srce - za mlade iz socialno šibkejših okolij

nivea, podarite srce Žurnal24 main
NIVEA že osmo leto v sodelovanju z Zvezo Prijateljev Mladine Slovenije pripravlja vseslovenski dobrodelni projekt NIVEA Podarite nam modro srce, s katerim bo omogočeno šolanje otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejših okolij. Dobrodelni akciji pa so se tudi letos pridružili znani ambasadorji - Boštjan Gorenc – Pižama, Luka Špik, Ota Širca Roš in Nina Pušlar. Skupaj z vami so zbrali kar 3.312 podpisov mimoidočih.

Zbiranje src poteka do 15. februarja tudi na spletni strani www.nivea.si/srce, kjer lahko srce z imeni vaše družine oddate tudi vi in tako prispevate k dobremu namenu. Za vsako srce bo namreč podjetje Beiersdorf podarilo 0,25 € v Učni sklad NIVEA. Vsa sredstva, ki se bodo tako zbrala v Učnem skladu NIVEA, bodo v celoti namenjena štipendijam, ki jih podeljuje Zveza Prijateljev Mladine Slovenije. Štipendija pomaga šolajočim iz socialno šibkejšega okolja, da začnejo svoje šolanje ali pa jim omogoči nadaljevanje šolanja. V preteklih sedmih letih obstoja akcije družbene odgovornosti je NIVEA z vašo pomočjo z mesečnimi štipendijami pomagala že 72. štipenistom, ki so se tako s pomočjo mesečne štipendije šolali ali se še šolajo povprečno tri leta.

Znani ambasadorji, ki so se tudi letos pridružili zbiranju src, so ob tem ponosno povedali, kako pomemben je vsak podpis, ki ga podarijo mimoidoči in kako pomembno je vsako srce, ki ga oddajo obiskovalci spletne strani www.nivea.si/srce. Boštjan Gorenc - Pižama je pri tem dejal: “Zelo rad se udeležim Nivejine akcije, saj vem, da gredo vsa sredstva v prave roke in da smo pomagali že mnogim radovednežem, ki bi sicer ostali prikrajšani za šolanje.”

Akcija NIVEA Podarite nam modro srce je letos v svoji podobi prenovljena v duhu svetovne iniciative podjetja Beiersdorf d.o.o., ki je letos začelo z aktivnostmi družbene odgovornosti pod skupnim imenom: NIVEA skrbimo za družino.

Vsako podarjeno srce bo doprineslo k boljši prihodnosti mnogih družin. Podarite ga in k temu vzpodbudite tudi svoje bližnje.