Oglaševanje
122 ogledov

Nov način čiščenja obraza z desetkrat boljšim učinkom

philips visapure Žurnal24 main
S Philipsovo unikatno tehnologijo za nego kože VisaPure bodo ženske svojo dnevno rutino popeljale na višjo raven.

Elegantna naprava ličila, umazanijo in odmrle celice odstranjuje z nežno masažo in je pri tem desetkrat bolj učinkovita kot običajno čiščenje kože z umivanjem in ročnim odstranjevanjem ličil. Z nežnim vrtenjem in vibriranjem ščetke spodbudi prekrvitev kože, da zasije v vsej svoji naravni lepoti in obenem poveča absorpcijo negovalne kozmetike. Philips VisaPure v le minuti koži obraza in dekolteja povrne vitalnost in razkrije njen naraven sijaj.

“Pri Philipsu želimo ženskam omogočiti, da izgledajo in se počutijo izjemno. Zavedamo se, da je dnevno čiščenje kože osnova učinkovite nege in mladostnega videza kože,” pravi Anda Mihai, vodja marketinga za področje osebne nege pri Philipsu za Jugovzhodno Evropo. “Zato smo pri razvoju VisaPure sodelovali z različnimi lokalnimi specialisti za nego kože. Prizadevamo si, da koža uporabnic zasije v vsej svoji lepoti.”

Pomen čiste kože poudarja tudi dr. Mateja Lisjak, specialistka dermavenerologije: “Redna vsakodnevna, pravilno izbrana nega kože, ki vključuje ustrezno in pravilno izvajano čiščenje kože, poleg zdravega načina življenja najbolj pripomore k mladostnemu videzu kože.”

Ščetka VisaPure je vodotesna, zato jo lahko brezskrbno uporabimo pod tušem ali med sproščujočo kopeljo. Obenem pa je edina čistilna naprava s tehnologijo dvojnega delovanja DualMotion: navpično vibriranje krtačke sčisti površinsko umazanijo, ki jo nato krožno gibanje ščetin odstrani in pusti kožo globinsko očiščeno, svežo in sijočo. Naprava je priročno opremljena z merilcem časa, ki nas opozori, kdaj se je treba premakniti na naslednji predel kože, s čimer enakomerno in temeljito očistimo celoten obraz in dekolte.

Dodatna prednost tehnologije VisaPure je, da kožo optimalno pripravi za nadaljni nanos preparatov za nego kože, saj poveča njeno vpojnost in s tem omogoča boljše delovanje izdelkov za nego kože:

“K boljšemu videzu kože prispeva tudi nežna masaža kože, ker pospeši mikrocirkulacijo ter s tem boljše prehranjevanje in obnovo kože. Z VisaPure hkrati nežno masiramo kožo ter na prijeten in preprost način čistimo kožo ter odstranjujemo odmrle poroženele celice povrhnjice”, je poudarila dr. Mateja Lisjak.

 

VisaPure je mogoče nastaviti na dve različni stopnji intenzivnosti: nežno in globinsko čiščenje. Krtačke, ki jih lahko menjamo glede na potrebe in tip kože, s svileno mehkimi ščetinami kožo obraza čistijo izjemno nežno.

VisaPure je preizkusila tudi priznana slovenska vizažistka Maja Šušnjara, ki je o ščetki povedala:

“Osnova dobrega make-upa je negovana in na ličenje pripravljena koža. Z VisaPure kožo zares dobro očistimo, prekrvimo, zmasiramo in osvežimo. To pomeni, da je dolgoročno naša koža bolj sijoča, zdrava, poleg tega pa bo videti mlajša in bolj napeta. Vse to je tudi odlična osnova za kakovosten in obstojen make-up. VisaPure se lahko uporablja v kombinaciji s čistilnimi sredstvi za obraz ali celo z nežnimi pilingi. In vse skupaj traja samo 1 minuto. Koža je ob uporabi VisaPure izdelka čista. In pika! Če svojo izkušnjo povzamem: učinkovit, preprost za uporabo, vse skupaj pa traja samo 1 minuto.”

Za kar največje udobje se VisaPure s svojo kompaktno elegantno obliko kar najbolje prilagaja potrebam moderne ženske, ki jo z lahkoto vzamejo tudi na pot.

Za priročno uporabo ima priloženo tudi praktično stojalo z dvema funkcijama. Nanj odložena ščetka se na zraku suši, če je stojalo vključeno v električno omrežje, pa se ščetka hkrati tudi polni. Baterija se povsem napolni v 6 urah in zadošča za do 30 uporab, torej omogoča 14 dni brezskrbnega čiščenja.

VisaPure sta priloženi dve krtački: ena za normalno in ena za občutljivo kožo. Ločeno je možno dokupiti tudi posebno krtačko za piling.

Philips VisaPure bo v začetku oktobra na voljo v trgovinah Big Bang po priporočeni maloprodajni ceni 149,99 EUR.

::

Za več informacij se lahko obrnete tudi na: 

Philips Slovenija d.o.o.  
Cvetkova ulica 25, Ljubljana  
Telefon: 01 280 95 22
Email: jana.sav@philips.com

::

O Royal Philips Electronics

Royal Philips Electronics je eno izmed vodilnih svetovnih podjetij na področju zdravja in počutja ljudi, ki se pri oblikovanju svojih inovacij osredotoča predvsem na izboljševanje kakovosti življenja znotraj področij, kot so zdravstvo, življenski slog in razsvetljava. Uprava multinacionalke je na Nizozemskem, podjetje pa je v letu 2012 doseglo promet 24,8 miljarde EUR in trenutno zaposljuje okoli 118.000 zaposlenih v več kot 100 državah po svetu. Podjetje je vodilno na področju naprav za nego srca ter naprav za izvajanje akutne zdravstvene nege in zdravstvene nege doma. Položaj tržnega vodje pa ohranja tudi na področju varčne razsvetljave in inovativnih svetilnih naprav, kot tudi na področju moških izdelkov za britje in nego, izdelkov za dom, prenosne in domače zabavne elektronike in ustne higiene. Aktualne novice Philipsa najdete na www.philips.com/newscenter.