Oglaševanje
72 ogledov

Občutite ekstremno moč vlaženja

Kronično pomanjkanje vlage, na pogled izsušena in utrujena koža – ste v opisanem prepoznali lastno kožo? Odžejajte jo ter občutite ekstremno moč vlaženja z izdelki iz NOVE linije HYDRA THERMAL Kozmetike Afrodita!

Nova linija Hydra Thermal vodilne slovenske hiše lepote, Kozmetike Afrodita, predstavlja svojstven koncept nege kože, ki ji primanjkuje vlage in ki potrebuje zaščito pred zunanjimi stresnimi dejavniki.

Neusahljiv mineralni vrelec vlage

Zasnovana je na temeljih edinstvene mineralne vode iz Rogaške Slatine in patentiranega 100% naravnega Hyalurona, katerima sta za popolno moč delovanja dodana še izjemna naravna vlažilca: gel aloe vera in beta-glukan.

Ste vedeli?

PATENTIRANI 100% NARAVNI HYALURON z majhno molekulsko maso ima sposobnost intenzivnega penetriranja v globlje plasti kože, kjer pospeši optimalno dolgotrajno vlaženje ter preprečuje izgubo vode skozi povrhnjico. Z njegovim delovanjem se povečata navlaženost in elastičnost kože, ki je na videz bolj napeta, gladka, sveža in pomlajena. Zunanji znaki staranja pa so ublaženi in manj opazni.

EDINSTVENA MINERALNA VODA IZ ROGAŠKE SLATINE vsebuje obilje mineralnih snovi, ki iz skritih globin zemeljske notranjosti vnašajo v kožo vitalno energijo, ji pomagajo vzdrževati fiziološko ravnovesje ter krepijo njen obrambni mehanizem.

Globinska navlažitev z opaznimi rezultati

Inovativne formule izdelkov Hydra Thermal omogočajo intenziven prenos vlage v kožo in njeno razpršitev v globlje plasti. Takojšnja globinska navlažitev in naravna nega zagotavljata opazne rezultate: povečano napetost ter mehko, negovano kožo zdravega in sijajnega videza.

Naravna nega vseh vrst kože

Izdelki Hydra Thermal so brez parabenov, parafina in silikonov ter so dermatološko testirani. Predstavljajo neusahljiv mineralni vrelec vlage za vse vrste kože, ne glede na starost, njihova uporaba pa se priporoča v vseh letnih časih.

Ravnovesje vlage ter preprosto čudovit občutek na vaši koži zagotavljajo:

  • 24h HRANLJIVA VLAŽILNA KREMA za suho kožo,
  • 24h ULTRA VLAŽILNA KREMA za normalno do mešano kožo,
  • HYDRA ACTIVE KONCENTRAT,
  • OČESNA KREMA proti prvim gubicam in
  • NUTRI ACTIVE VLAŽILNA MASKA.

Proti prvim gubicam, podočnjakom in zabuhlosti


Spoznajte čudežni eliksir nove energije za občutljivo kožo okrog oči - Očesno kremo proti prvim gubicam iz NOVE linije Hydra Thermal Kozmetike Afrodita! Z izvlečkoma drevesa Yarumo in bodeče lobodike pomaga zmanjševati podočnjake, podočesne vrečice in zabuhlost, z edinstveno mineralno vodo, patentiranim 100% naravnim Hyaluronom, beta-glukanom in aloe vero pa kožo okrog oči odlično navlaži in učvrsti ter tako prispeva h glajenju prvih drobnih gubic. Utrujena koža okrog oči bo v trenutku osvežena, dolgoročno pa opazno bolj napeta in zaščitena pred pojavljanjem prezgodnjih znakov staranja. Dodaten plus: krema ne vsebuje parabenov, parafina in silikonov.

Neusahljiv vrelec vlage

Oskrbite kožo s tem, kar najbolj potrebuje – vlago! S Hydra active koncentratom iz NOVE linije Hydra Thermal Kozmetike Afrodita vam je ta odslej na voljo tudi v skoncentrirani obliki. Nadvse učinkovit izdelek predstavlja neizčrpen vir vlage vsem tipom kože, ne glede na starost, še posebno nepogrešljiv pa je za dehidrirano in utrujeno kožo. Z edinstveno mineralno vodo, patentiranim 100% naravnim Hyaluronom, beta-glukanom, aloe vero in oljem jojobe kožo takoj po nanosu ekstremno navlaži ter ji  zagotovi udobje, sproščenost in lepoto skozi ves dan. Še več - pomaga zavirati tudi nastajanje prezgodnjih znakov staranja, dolgoročno poveča prožnost kože in ji podari svež, sijoč ten. Lahka, hitro vpojna tekstura ne maši por in je brez parabenov, parafina ter silikonov. Prava izbira za samostojno nego mastne in mešane kože ter odlična podlaga kremi za suho do normalno kožo. Saj veste, vsaka koža obožuje vlago!

Občutite ekstremno moč vlaženja na svoji koži! Brezplačne vzorčke izdelkov Hydra Thermal lahko naročite na e-naslovu: nasvet@kozmetika-afrodita.si.

www.kozmetika-afrodita.com

HYDRA THERMAL – za kožo, ki obožuje vlago