Oglaševanje
9 ogledov

Od malega raste k odličnemu!

spirit Žurnal24 main
Izkoristite priložnost za brezplačno predstavitev svoje nove ideje in preizkusite moč svoje inovativnosti na 8. Slovenskem forumu inovacij, ki bo potekal 12. in 13. novembra 2013 v Cankarjevem domu v Ljubljani. Osrednji nacionalni dogodek inovativnosti, na katerem se predstavijo najboljše slovenske inovacije, organizira javna agencija SPIRIT Slovenija s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

spirit logo | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

 

 

 

 

Z oddajo prijave se potegujete za uvrstitev med 45 najboljših slovenskih inovacij, ki jim bomo omogočili brezplačno predstavitev na osrednjem dogodku, zato pohitite, saj bomo sprejeli samo prvih 200 prijav, zadnji rok za oddajo pa je 19. september 2013 do 24. ure.

Povečajte si možnost za boljšo oceno inovacije

Svetujemo, da začnete izpolnjevanje prijavnega spletnega obrazca čim prej, se seznanite z vprašanji in pripravite čim kakovostnejše odgovore. S tem si boste povečali možnost za boljšo oceno inovacije. Ne glede na to, kdaj začnete izpolnjevanje prijave, jo lahko dopolnjujete, pilite in nadgrajujete do zadnjega roka za oddajo.

Kako poteka izbor za finalne inovacije

Vse prijave bo ocenila nacionalna strokovna komisija, ki jo sestavljajo ugledni slovenski strokovnjaki z različnih tehnoloških področij ter z dolgoletnimi izkušnjami pri razvoju inovacij in v podjetništvu. Komisija bo poleg ocene podala strokovno priporočilo inovatorjem, na katerem področju lahko inovacijo še izboljšajo. Z rezultati ocenjevanja bodo izbrani prijavitelji seznanjeni 22. oktobra 2013.

Kaj pridobite s finalno uvrstitvijo med najboljše inovacije

V okviru javne agencije SPIRIT Slovenija bomo 45 finalistom 8. Slovenskega foruma inovacij omogočili brezplačno javno predstavitev njihovih inovacij na osrednjem dvodnevnem dogodku, ki bo 12. in 13. novembra 2013 v Cankarjevem domu. Vsakemu izbranemu finalistu – avtorju inovacije pripada:

- razstavni prostor skupaj z razstavno stojnico, plakatom in drugimi pripomočki, ki so potrebni, da se inovacija čim bolj kakovostno predstavi;
- možnost predstavitve inovacije v programskem delu 8. Slovenskega foruma inovacij;
- javno predstavitev inovacije v slovensko-angleškem Katalogu inovacij 2013, v tiskani in spletni obliki ter v Katalogu inovacij 2013 na spletnih straneh Foruma inovacij in SPIRIT Slovenija ter
- promocijo inovacije prek drugih dejavnosti SPIRIT Slovenija doma in v tujini.

Javna predstavitev je eden izmed osnovnih načinov pridobivanja novih potencialnih kupcev, pospeševanja prodaje, utrjevanja odnosov z obstoječimi kupci in graditve prepoznavnosti inovacije. Posebna prednost Slovenskega foruma inovacij je tudi PROST VSTOP na celotno prireditev. Glede na zanimanje javnosti v prejšnjih letih pričakujemo več tisoč obiskovalcev.

Priložnost več, da predstavite svojo inovacijo in izkoristite ponujeno, zato vabljeni k prijavam vsi, ki se želite dokazati v javnosti in prodreti na slovenski ali tuji trg.

Za več informacij smo na voljo tudi po e-pošti: sfi@spiritslovenia.si.