Oglaševanje
21 ogledov

Podaljšan konec tedna ob dnevu državnosti na Bolu

bluesun Žurnal24 main
Ob prazniku dan državnosti lahko v Bluesun hotelu Elaphusa**** v Bolu na Hrvaškem v bližini plaže Zlatni rat preživite nepozaben podaljšan konec tedna. Ne zamudite posebne priložnosti in svoj termin rezervirajte že danes!

Rezervirajte svoj termin med 21. in 30. junijem

Med 21. in 30. junijem so v Bluesun hotelu Elaphusa**** za vas pripravili poseben, 4-dnevni počitniški paket. Ta že za 238 evrov na osebo vključuje tri nočitve z zajtrkom, kosilom in večerjo ter samopostrežni „show cooking“ v dvoposteljni sobi, neomejeno uporabo fitnes centra in Thalasso Wellness Oaze z notranjim in zunanjim bazenom ter vodni vrtinec z ogrevano morsko vodo, finsko, infrardečo in turško savno ter rimski savni Laconium in Caldarium, sobo sproščanja z ogrevanimi vodnimi in keramičnimi ležalniki ter prho presenečenja. V sobi vas bodo čakali tudi kopalni plašči in copati, v hotelu pa boste deležni bogatega animacijskega programa za otroke in odrasle, uživali boste lahko v dalmatinski slavnostni večerji ob pesmih dalmatinske klape, pokušali vino braških in bolskih vinogradov ter se udeležili vodenega ogleda vinske kleti na Bolu. Med svojim dopustom boste lahko unovčili tudi 15-odstotni popust na tretmaje v sprostitvenem centru. Hotel vam omogoča zgodnjo prijavo in pozno odjavo ter brezplačna brezžični internet in parkiranje.

Bluesun hotel Elaphusa**** je le deset minut hoje oddaljen od plaže Zlatnirat, ki ponuja vso lepoto kraja in je obdana z braškimi in bolskimi vinogradi.

 Wellness razvajanje ob morskem zraku

 Thalasso wellness v hotelu Elaphusa**** se je uvrstil med največje sprostitvene centre na Jadranu. Ponuja celo paleto tretmajev in doživetij, ki poosebljajo naravne sestavine iz neposredne okolice: rastline, morsko vodo in alge. Posebnost wellnessa so torej sveža morska voda, morske alge in morsko blato, ki se uporabljajo v tretmajih.

Ali ste vedeli, da se braško vino prideluje v najstarejši bolski kleti?

Braško vino trte Stina, ki je že davnega leta 1909 osvojila prvo mednarodno zlato priznanje za kakovost v Parizu, se prideluje v najstarejši bolski kleti. Vina trte Stina so iz avtentičnih sort pošip, plavac mali in vugava ter osvajajo prestižna priznanja za najboljšo vinsko embalažo v Evropi in svetu, kot sta european design award (2012) in art directors club (2012), prejela pa so tudi posebno nagrado rebrand100 (2013), s katero so se znašla v družbi svetovnih blagovnih znamk, kot sta Wrigley in Starbucks. Stinin pošip je bil leta 2012 na prestižnem vinskem sejmu London International Wine Fair proglašen za tretje najboljše belo vino.

Več o 4-dnevni počitniški ponudbi v Bluesun hotelu Elaphusa**** si oglejte na spletni strani www.bluesunhotels.com/si, za rezervacije pa pokličite na slovensko številko rezervacijskega centra 01/320 45 10 ali pišite na elektronski naslov reservations@bluesunhotels.com.