Oglaševanje
17 ogledov

Poletna šola angleščine in nemščine Summer Camp 2012

Hiša jezikov Vid Hudrap
Čudovita narava na Rogli, sproščeno učenje tujih jezikov, interaktivne table SMART Board, športne aktivnosti, animacija, zabava in 24-urno varstvo otrok – vse to in še več ponuja Summer Camp.

Učenje tujih jezikov in zabava

Poletna šola angleškega in nemškega jezika na Rogli poteka kot kombinacija učenja tujega jezika v povezavi s športnimi in animacijskimi aktivnostmi. Komunikacija poteka večino časa v tujem jeziku v smislu t.i. jezikovne kopeli, kar pomeni, da otroci spoznavajo jezik tudi v vsakodnevnih situacijah. Izobraževanje je zasnovano na modernih metodah - uporabljajo se interaktivne table SMART Board, učenje poteka v malih skupinah kot projektno delo, poudarek je na aktivnosti otrok in na uporabnem znanju ter govoru.

Summer Camp za osnovnošolce od 6. do 15. leta

Summer Camp je primeren za otroke od 6. do 15. leta starosti. Glede na predznanje tujega jezika in starost so otroci razdeljeni v 3 skupine. Nameščeni bodo v sodobno opremljeni depandansi hotela Brinje*** s polnim penzionom in otrokom prilagojeno prehrano. Izbirate lahko med dvema terminoma, in sicer 8. 7. - 14. 7. in 19. 8. - 25. 8., vpis pa poteka do 30. 6. 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O programu

Program Summer Camp traja 6 dni in obsega 38 šolskih ur učenja angleškega ali nemškega jezika. Otroci se tujega jezika naučijo skozi igro, petje, šport, spoznavanje narave in druge spremljevalne aktivnosti. Učenje ne poteka samo v učilnicah, temveč tudi v prijetnih kotičkih v naravi.

Spremljevalne aktivnosti

Otroci bodo poleg učenja tujih jezikov imeli na voljo tudi vrsto spremljevalnih aktivnosti, kot so adrenalinski spust po Zlodejevem, plavanje in vodne igre v Zrečah, jutranji tek, športi z žogo in igre v športni dvorani, pohod na Pesek ali Lovrenška jezera, večer španske glasbe in plesa, igranje na kitaro in bobne, večerni pohod z baklami in taborni ogenj.

Varnost je na prvem mestu

Poučevanje na Summer Camp-u smo zaupali našim najboljšim profesorjem, ki že vrsto let sodelujejo pri poletni šoli na Rogli. Največje možno število otrok v eni skupini je 10, za prijetno počutje otrok in 24-urno varstvo pa skupaj s profesorji skrbijo še pedagoginja in animatorji. Otroci so tudi nezgodno zavarovani.

Dodatne informacije o Summer Campu

Vse podrobnejše informacije o programu so na voljo na spletni strani Hiše jezikov www.hisajezikov.com, po elektronski pošti info@hisajezikov.com in na telefonskih številkah 080 22 31 ali 040 414 066.