Oglaševanje
7 ogledov

Poštne storitve na mobilniku

generacije Žurnal24 main
Odslej lahko kar prek mobilnega telefona na http://m.posta.si preverite roke prenosa poštnih pošiljk v mednarodnem prometu, poiščete poštne številke za pravilno naslavljanje, prebrskate informativne cenike, se naročite na e-obveščanje Pošte Slovenije in preberete aktualne novice.

Hiter tempo življenja in množica informacij oblikujeta vsakdanjik sodobnega človeka. Danes lahko vse več storitev opravimo prek interneta in kar iz naslanjača, s čimer si prihranimo dragocen čas. Kaj pa, ko smo na poti? Računalnika nimamo ob sebi in nujno potrebujemo določene informacije. Denimo podatek, do katere ure lahko oddamo pošiljko na izbrani pošti. Imamo pa mobilni telefon …

Odslej je to preprosto, saj je Pošta Slovenije vzpostavila mobilni portal, ki na naslovu http://m.posta.si uporabnikom omogoča hitrejši in lažji dostop do najpogosteje iskanih informacij in uporabnih aplikacij. Nabor poštnih storitev je tako še bliže. S http://m.posta.si lahko prek mobilnika na enem mestu preverite roke prenosa poštnih pošiljk v mednarodnem prometu, poiščete poštne številke za pravilno naslavljanje, prebrskate informativne cenike, se naročite na e-obveščanje Pošte Slovenije in preberete aktualne novice. Na voljo so vam tudi uporabne aplikacije, kot so Iskanje in sledenje pošiljk, Iskalnik poslovalnic, Dostavni časi Hitre pošte po Sloveniji in aplikacija MMS-znamka, ki omogoča preprosto oblikovanje in naročilo osebnih poštnih znamk. Na posameznih straneh mobilnega portala so navedeni tudi kontaktni podatki, če potrebujete dodatne informacije, hkrati pa je omogočena neposredna povezava do osnovne spletne strani in Facebook profila Pošte Slovenije.

Uporaba mobilnega portala http://m.posta.si je možna na vseh mobilnih telefonih in mobilnih operacijskih sistemih, ki omogočajo dostop do spletnih vsebin, prikaz vsebin pa je optimiziran in prilagojen mobilnim napravam. Mobilni portal bo Pošta Slovenije v prihodnje še nadgrajevala, predvsem z uporabnimi aplikacijami po meri sodobnega uporabnika, ki potrebuje predvsem hiter dostop in prenos informacij.