Oglaševanje
9 ogledov

Preživite luksuzen podaljšan konec tedna v Bolu na Braču

BLUESUN
1/7
Žurnal24 main
Ob prazniku dan državnosti Bluesun hotel Elaphusa**** pripravlja poseben 4-dnevni paket za goste, ki bodo pri njih trikrat prenočili v obdobju med 21. in 30. junijem.

Uživajte v čudežni lepoti kraja, udobnih sobah, sredozemski hrani in personaliziranih storitvah Thalasso wellnessa ter degustirajte vrhunska vina braških in bolskih vinogradov. Za številne ugodnosti v luksuznem hotelu, ki je oddaljen le deset minut hoje od znamenite plaže Zlatni rat, boste odšteli 238 evrov na osebo.

Posebna ponudba, za katero boste odšteli 238 evrov na osebo, vključuje:

- 3-krat nočitev z zajtrkom, kosilom in večerjo ter samopostrežni "show cooking" v dvoposteljni sobi;
- neomejeno uporabo fitnesa in Thalasso Wellness Oaze, ki jo sestavljajo notranji in zunanji bazen ter vodni vrtinec z ogrevano morsko vodo, finska, infrardeča in turška savna, relax soba z ogrevanimi vodnimi in keramičnimi ležalniki, prha presenečenja ter rimski savni (Laconium in Caldarium); 
- kopalni plašč in copate v sobi;
- animacijski program za otroke in odrasle;
- dalmatinsko gala večerjo v hotelu ob pesmih dalmatinske klape in pokušino vina (vina stina braških in bolskih vinogradov) v vinski kleti v Bolu ter voden ogled kleti;
- 15 % popusta na tretmaje v Wellness centru;
- zgodnja prijava in pozna odjava;
- brezplačni wi-fi in brezplačno parkiranje.

Luksuzni wellness z okolišnjimi naravnimi sestavinami

Thalasso wellness v hotelu Elaphusa****, ki spada med največje centre wellnessa na Jadranu, ponuja celo paleto tretmajev in doživetij, njihova posebnost pa je uporaba naravnih in svežih  sestavin iz neposredne okolice: sveže morske vode, morskih alg in morskega blata.

Ali ste vedeli?

Ugledni ameriški časopis LA Times je objavil, da spada hrvaška plaža Zlatni rat med najlepše na svetu. To je še eno priznanje iz ZDA, potem ko je ameriška revija Islands otok Brač uvrstila med 10 najbolj zaželenih krajev za bivanje.