Oglaševanje
22 ogledov

Razkrivamo lepotne skrivnosti Kate Winslet in Jennifer Aniston

medipak Žurnal24 main
Svetovno znani igralki Jennifer Aniston in Kate Winslet sta razkrili svojo skrivnost lepo oblikovanega telesa. V svojih programih za izgubljanje telesne teže, ohranjanje zdravja in lepote sta uporabljali Metasys®, klinično dokazan in popolnoma naraven pripravek, namenjen hujšanju, lepoti in celovitemu zdravju, ki je končno na voljo tudi širši javnosti v Sloveniji!

Za dolgo in zdravo življenje

V zadnjem desetletju je Metasys® s pomočjo danes nespornih in dobro znanih zdravilnih učinkov zelenega čaja zelo uspešno pomagal že tisočim ljudem po vsem svetu v boju z odvečnimi kilogrami.  Učinkovine zelenega čaja, ki jih ljudje z Daljnega vzhoda poznajo že tisočletja, mi šele odkrivamo. Program Metasys je razvila skupina zdravnikov iz Evrope in Amerike v sodelovanju z organizacijo Thinkprevention, ki deluje v 37 državah. Cilj je spodbujati preventivno zdravstveno varstvo in pomagati ljudem doseči zdrav način življenja.

Klinično dokazan program

Kapsule Metasys® vsebujejo vodni izvleček (ekstrakt) zelenega čaja, pridelan s posebnim patentiranim procesom, s katerim se izločajo polifenoli. Polifenoli so spojine, ki spodbujajo proces izgorevanja maščob v telesu, poleg tega pa nevtralizirajo in izničijo proste radikale.. Program Metasys, je stoodstotno naraven in certificiran kot vegetarijansko in vegansko prehransko dopolnilo. Metasys se uvršča med program zato, ker gre za trimesečno obdobje jemanja kapsul in ravno toliko je potrebno, da se telo očisti strupenih snovi in preoblikuje. Zajema tri ključna področja delovanja – uravnavanje telesne teže, zdravje in lepoto.
Posledice nezdravega življenjskega sloga se kažejo kot nižji bazalni metabolizem, upadanje kožnega tkiva, las in nohtov in kot kopičenje maščob na nezaželenih mestih. Program Metasys v treh mesecih uravnovesi bazalni metabolizem ter vam dnevno povečuje energijo, primerljivo polurnemu teku.

Najmočnejši antiage učinek na svetu

S patentiranim postopkom vodne ekstrakcije zelenega čaja, ki vsebuje najmočnejši poznan antioksidant (EGCG), Metasys postaja velik zaveznik vaše lepote. Z odpravo prostih radikalov, v vaše celice vrača življenje in upočasnjuje staranje organizma, povečuje elastičnost ter s povečanjem porabe kolagena revitalizira kožne celice, s katerim gladi gube in osvežuje vašo kožo. Antioksidanti pospešujejo tudi obnovo las, nohte pa naredijo trdnejše.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Z Metasys lepota prihaja od znotraj

Raziskave, ki jih je opravila skupina zdravnikov Thinkprevention, so pokazale, da je geslo Lepota prihaja od znotraj, resnično. Kožne celice se namreč z jemanjem Metasysa obnavljajo na vsaka dva tedna, lasje zrastejo en centimeter in nohti 0,4 milimetra na mesec. Program Metasys povečuje tudi energijo in zmanjšuje absorpcijo nasičenih maščob z zaviranjem lipaz,e hkrati pa ne vpliva na absorpcijo esencialnih maščob. Izvedena raziskava je pokazala izgubo teže ter zmanjšanje obsega pasu za dve konfekcijski številki v treh mesecih, seveda sorazmerno s telesno dejavnostjo. Metasys nevtralizira vzroke tveganja, kot so holesterol, raven inzulina in homocisteina, s sproščanjem strupov (toksinov) iz telesa pa pomaga tudi pri povešeni koži prs,i trebuhu in pri celulitu.. Glede na raziskave, opravljene v Veliki Britaniji, te težave prizadenejo 56 odstotkov žensk, starih od 25 do 45 let.

Program Metasys je na voljo v bolje založenih lekarnah po Sloveniji, naročite pa ga lahko tudi na spletni strani www.metasys-slo.si ali pošljite elektronsko sporočilo na info@metasys-slo.si ter pokličite na telefonsko številko 041 68 39 03.