Oglaševanje
4 ogledov

Robbie Williams ekskluzivno v CINEPLEXX kinematografih po Sloveniji!

cineplexx Žurnal24 main
Robbie Williams v ŽIVO v Cineplexx kinematografih Celje, Maribor, Koper, Kranj in Novo mesto! 20. avgusta lahko v neposrednem prenosu spremljate razprodan koncert Robbieja Williamsa iz Talina v Estoniji. V največjem glasbenem spektaklu tega leta uživajte v udobju klimatiziranih dvoran ter z vrhunsko sliko in zvokom!

Čeprav so njegovi koncerti razprodani, imate možnost, da si veličastno predstavo, s katero je presegel vsa pričakovanja in vrhunskega izvajalca z uspešnicami, s katerimi se je zapisal v glasbeno zgodovino, ter vso spremljajočo ekstravaganco, ogledate v živo v vseh Cineplexx kinematografih po Sloveniji, v neposrednem prenosu iz Talina v Estoniji, kjer bo nastopil 20.8.2013 s pričetkom ob 19:50.

Robbie Williams želi vedno posegati najvišje, predvsem pa je prepričan, da vedno uspe občinstvu ponuditi najboljši šov na svetu. Junija letos je oboževalce razveselil, saj se je po sedmih letih podal na svojo največjo turnejo do sedaj, naslovil pa jo je kar Prilasti si krono ali Take the Crown. Glasbeni nastop Robbieja Williamsa poznavalci že ocenjujejo kot enega najboljših stadionskih glasbenih spektaklov zadnjih let in kot dogodek, ki ga je treba doživeti.

Če ste Robbiejev šov 13. avgusta v Zagrebu zamudili ali pa le želite podoživeti čarobno noč, si priskrbite vstopnico v vašem najbližjem Cineplexx kinematografu in uživajte v maksimalnem udobju ter fantastičnem zvoku in sliki!  

Ne samo, da boste celoten koncert lahko spremljali v dih jemajoči 2D digitalni tehnologiji, ki jo premore Cineplexx, v klimatiziranih dvoranah se boste lahko prepustili čarovniji glasbe brez nepotrebnega drenjanja in za ceno, ki je do denarnic zelo prijazna. Robbiejev prvi solo koncert po sedmih letih lahko doživite V ŽIVO za samo 15 EUR, zato pohitite, saj je število vstopnic omejeno.

Podjetje za distribucijo filmov Constantin Film Holding GmbH je bilo ustanovljeno leta 1951 v Avstriji. Druga temeljna veja podjetja na področju kinematografskih dejavnosti  je bila ustanovljena proti koncu 60. let prejšnjega stoletja. V tem segmentu je delovalo 25 tradiconalnih kinematografov in kinematografskih centrov, vse do začetka 90-ih, ko je podjetje doživelo strukturno spremembo. Leta 1993 je bila ustanovljena hčerinska družba Constantin Film Holdinga z imenom Cineplexx Cine Operations Gmbh (d.o.o.). Podjetje se je razvijalo v obdobju, ko so mnogi tradicionalni kinematografi v Avstriji postopoma izginjali, kinematografski multipleksi pa so osvajali tržišče.

Podjetje Constantin Film je kot odgovor na ta trend izginjanja tradicionalnih kinematografov reagiralo tako, da je ustanovilo skupino 20 kinematografov in 157 kinematografskih platen v Avstriji. Poleg tega je obstalo še nekaj tradicionalnih kinematografov, ki so skupaj imeli do 16 dvoran. Leta 2009 se je podjetje Cineplexx International GmbH začelo širiti v Avstriji sosednje države, prvo kinodvorano izven Avstrije pa je odprlo v Bolzanu na severnem Tirolskem. Cineplexx je prevzel tudi kinodvorano v centru Zagreba, s čimer je položil temeljni kamen za širitev na Hrvaškem. V letih 2011 in 2012 so sledila odprtja Cineplexx kinematografov na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori in Makedoniji. Zadnja širitev podjetja je potekala oktobra 2012, ko je prevzelo 5 multipleksov v Sloveniji. Trenutno je tako kar 94 filmskih platen, aktivnih izven Avstrije.