Oglaševanje
18 ogledov

Šampionska letina

Fructal je na mednarodnem ocenjevanju sadnih sokov, pijač in vod, ki je potekalo v okviru priprav na letošnji sejem AGRA, za kakovost izdelkov skupno prejel kar 20 medalj. Medalje so prejeli vsi na ocenjevanje prijavljeni Fructalovi izdelki, kar potrjuje dolgoletno Fructalovo strategijo zagotavljanja visoke kakovosti celotne palete izdelkov.

fructal | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Trije Fructalovi šampioni kakovosti

Naziv šampion kakovosti je najvišje priznanje ocenjevanja in ga prejmejo le tisti izdelki, ki so tri leta zapored prejeli veliko zlato medaljo kakovosti. Fructal je letos prejel kar tri nazive šampiona kakovosti, in sicer za:

  • Frutek nektar iz korenčka in jabolk,
  • Fructal Superior nektar iz jagod, jabolk in grozdja in
  • Fructal Superior nektar iz črnega ribeza.

 

 

 

 

Skupno kar 20 medalj

Fructal je na ocenjevanje prijavil 20 vzorcev in vseh 20 izdelkov je bilo tudi nagrajenih, tako da je skupna bera medalj sledeča:

-          14 velikih zlatih medalj,

-          3 zlate medalje in

-          3 srebrne medalje.

Fructal je že od nekdaj zavezan visokim standardom kakovosti svojih izdelkov, kar ga vedno znova uvršča med najbolj cenjene proizvajalce sadnih sokov in pijač ne le v Sloveniji, ampak tudi v regiji in širšem mednarodnem okolju.

Sokovi Superior

Sadni sokovi Fructal Superior ob pravilni predelavi z najsodobnejšimi tehnologijami, nadomeščajo sveže sadje. Pridobljeni so iz prvovrstnega in skrbno pregledanega sadja. Imajo stoodstotni sadni delež in ne vsebujejo nobenih dodatkov. Nimajo dodanega sladkorja, vsebujejo pa naravne, sadne sladkorje in to v takih količinah in razmerjih, kot samo sadje.

Frutek nektar

Izdelki Frutek so namenjeni najbolj občutljivi, pa tudi najbolj zahtevni skupini potrošnikov, našim najmlajšim, ki se z okusi sadja in zelenjave šele seznanjajo. Blagovna znamka Frutek združuje dve liniji proizvodov; sokove in nektarje. Vsi proizvodi so narejeni v skladu s poslanstvom podjetja. Izdelani so iz naravnih sestavin in ne vsebujejo nobenih dodatkov.