Oglaševanje
29 ogledov

T-2 širi dostopnost na optiki

Paket T4 100/10 že za en evro. Žurnal24 main
Od 1. decembra so storitve T-2, vodilnega ponudnika storitev na optičnem omrežju, obstoječim in novim naročnikom na voljo tudi na izbranih lokacijah optičnega omrežja Telekoma Slovenije.

Uporabniki lahko izbirate med paketno ponudbo, v kombinaciji z internetom pa lahko naročate tudi posamezne storitve televizije in/ali telefonije. Cene paketov se začnejo pri 33 evrih, naročniki, ki uporabljate optično omrežje Telekoma Slovenije, pa boste morali doplačati 5,99 evra optičnega dodatka. Več o ponudbi, splošnih in posebnih pogojih poslovanja najdete na spletni strani T-2 www.t-2.si.

 

TV na tabličnem računalniku

T-2 pa je razvil tudi aplikacijo za ogled TV-vsebine na tabličnem računalniku, ki bo uporabnikom na voljo spomladi drugo leto.  Prenos TV programov z aplikacijo T-2 deluje tako prek Wi-Fi kot UMTS, tako da niste odvisni od signala. Svojo najljubšo večerno oddajo, ki ste jo prejšnji dan zamudili, si tako lahko ogledate kar v baru medtem, ko čakate na prijatelja. Poleg neodvisnosti od signala sta prednosti aplikacije T-2 kakovostna slika in možnost HD-vsebin, tako da boste tudi ob tabličnem računalniku uživali prav tako kot na kavču pred televizijo.

 

S časovnimi funkcijami konec prerivanja pred TV

S T-2 pa lahko končno rešite tudi družinsko prerivanje pred televizorjem, ne da bi v spalnico in otroško sobo namestili dodaten televizor. Rešitev: časovne funkcije T-2!

Časovne funkcije T-2 vam namreč omogočajo, da TV-vsebino pogledate, zaustavite, preskočite, ponovite ... za kar 48 ur nazaj. Tako si lahko TV-oddajo ali film, ki ste ga včeraj zamudili, ker je otrok pozno zaspal, ste predolgo pospravljali ali nanj preprosto pozabili, ogledate takrat, ko imate čas in ko to sami želite. Ter brez motenj. S časovnimi funkcijami T-2 tako zagotovo ne boste ničesar zamudili. Pa naj bodo to včerajšnja poročila, risanka, TV-oddaja ali film, ki ste ga gledali že trikrat, pa je tako dober, da si ga želite ogledati še enkrat. S T-2 je tako vse mogoče!