Oglaševanje
19 ogledov

Tigroma lahko izberete imeni tudi vi

nlb tigri Žurnal24 main
V Živalskem vrtu Ljubljana so ob podpori življenjske zavarovalnice NLB Vita in Mestne občine Ljubljana končno začeli rušiti kletke za velike mačke, ki so najbolj zastarel objekt v ljubljanskem živalskem vrtu. Nadomestili jih bodo z novim, sodobnim bivališčem za sibirske tigre, v katerem bo dom našel mlad par sibirskih tigrov, ki bo konec avgusta pripotoval iz Nemčije in Madžarske.

Obiščite Razigran družinski dogodek

Ob prihodu sibirskih tigrov in uradnem odprtju njunega novega bivalnega prostora bo NLB Vita v Živalskem vrtu Ljubljana 31. avgusta priredila Razigran družinski dogodek, na katerem bodo razglasili tudi imeni obeh tigrov. V prvi polovici avgusta bo namreč na Facebook in spletni strani NLB Vite potekal nagradni natečaj za izbor imen obeh tigrov. Dva najboljša predloga bodo nagradili z letno vstopnico za Živalski vrt Ljubljana.

Po Začaranem gozdu in Afriški vasi še skrb za tigra

 ''V življenjski zavarovalnici NLB Vita smo zavezani vsemu, kar je povezano z življenjem. Prepričani smo, da lahko za naše zavarovance naredimo nekaj koristnega samo, če življenje, ki ga zavarujemo, res spoznamo z vseh zornih kotov. In kaj je bližje življenju kot živalski vrt, kjer se prvi otroški koraki srečujejo z živalskim kraljestvom, ki svoje življenje živi tako neobremenjeno. V NLB Viti smo že leta 2009 donirali sredstva, s katerimi so zgradili otroško igrišče Začarani gozd, v letu 2011 družinsko igrišče Afriška vas, letos pa bomo poskrbeli za življenje dveh tigrov, ki predstavljata pojem življenjske moči,“ je ob priložnosti povedala Mirella Miškić, direktorica sektorja za trženje in prodajo pri NLB Vita.

NLB Vita Razigrana - varno varčevanje za otrokovo štipendijo

V življenjski zavarovalnici NLB Vita so ob tem pripravili tudi prenovljeno štipendijsko zavarovanje NLB Vita Razigrana, ki omogoča varčevanje za otrokovo štipendijo, hkrati pa otroku olajša prehod v samostojnost tudi v primeru smrti starša. NLB Vita Razigrana je namenjena vsem staršem, ki želijo svojim otrokom zagotoviti varno otroštvo in sredstva za študij. Starši so v času varčevanja za otrokovo štipendijo tudi življenjsko zavarovani.

Štipendijsko življenjsko zavarovanje NLB Vita Razigrana lahko sklente v vseh poslovalnicah NLB in Banki Celje, kjer usposobljeni svetovalci poiščejo najboljšo rešitev glede na želje in finančne možnosti stranke. Vsi, ki bodo sklenili življenjsko zavarovanje NLB Vita Razigrana do konca avgusta 2013, bodo prejeli darilo. Več na www.nlbvita.si.