Oglaševanje
11 ogledov

Top moduli za vašo spletno trgovino

Ker v vaši spletni trgovini ni simpatičnih prodajalcev, si morate pomagati drugače, da olajšate uporabnikom samo nakupno pot in brskanje po virtualnih policah. Za vse, ki imate spletno trgovino na platformi Magento, smo pripravili opis super modulov, ki vam bodo še kako prišli prav.

1.     Nakup v enem koraku

Marsikatera spletna trgovina zahteva od kupca, da izpolni mnogo vnosnih polj, ki se raztezajo čez več podstrani, kar je moteče. Obiskovalci so že večkrat zapustili tako trgovino, ker se jim enostavno ni ljubijo čez vse tiste korake.

Ta modul kupcu omogoča prijazno in enostavno izpolnjevanje potrebnih podatkov, kar pomeni, da ne bo izgubljal nepotrebnega časa z izpolnjevanjem podatkov in bo nakup lahko opravil še hitreje. Investicija v ta modul se povrne izredno hitro, pravijo naši naročniki. Pred kupcem ni več dolge poti, a le kratek »vprašalnik« informacij, ki je potrebna za nakup. Na žalost brez določenih informacij ne gre, a vsaj krajša pot je zdaj pred nami.

2.     Preskoči košarico

Glede na to, da naj bi nakupovanje preko spleta potekalo hitro, na vsakem koraku temu ni tako. In ravno zato smo našli modul, ki omogoča hiter nakup.

Modul namreč omogoča, da se nakup zaključi v dveh korakih, kar je skoraj tako, kot, da bi nakupovali v trgovini brez čakalne vrste. Prednost tega modula je predvsem v tem, da si povečate možnost, da bodo kupci dejansko opravili nakup. Res, tudi nam se je že zgodilo, da katerega nakupa nismo opravili, saj je na nakupni poti do konca čakalo še kar nekaj »ovir«, ki so nas na koncu odvrnile od tega, da nakup opravimo. Še posebej, ker je šlo za nakup, ki ni bil nujen v tistem trenutku.

3.     Modul za prijavo na e-novice

Ker vemo, da je spletno mesto (stran ali trgovina) tudi odlično mesto za zbiranje email naslovov, smo našli modul, ki vam bo pomagal pri tem. In ker vemo, da ne gre samo za zbiranje e-naslovov ampak tudi za dejansko pošiljanje e-novic, je to nekaj, kar zares potrebujete.

Modul bo tako zbiral prijave na e-novice, ki se bodo shranjevale na ločenem seznamu v vaši administraciji trgovine. In ko boste imeli pripravljene nove e-novice, boste seznam le izvozili v vaše orodje za pošiljanje e-novic in novico poslali na vse nove naslove.

Na kratko smo vam predstavili nekaj modulov, ki se nam zdijo zanimivi in ki zagotovo izboljšajo vaše poslovanje preko spleta. Ne spreglejte julijske akcije ekipe shop123.si, ki vam spletno trgovino postavi po zelo ugodni ceni. Vas zanima več? Preverite našo akcijo!