Oglaševanje
36 ogledov

Trije diplomanti bodo dobili priložnost v Harveyju Normanu

harvey norman Žurnal24 main
Podjetje Harvey Norman, ki se zaveda, da so za diplomante po vsej Evropi zaposlitvene možnosti majhne, bo ponudilo trem diplomantom katerekoli smeri možnost intenzivnega pripravništva trgovinskega poslovanja.

Intenziven enoletni pripravniški program

Pri Harveyju Normanu bodo izbrali tri kandidate za razpisano delovno mesto pripravnika trgovinskega poslovanja, ki bodo od septembra 2013 deležni enoletnega pripravniškega programa, v katerem bodo spoznali vse vidike trgovinskega poslovanja – prodajo, podporo kupcem, kontrolo zalog in upravljanje z njimi, spletno trgovino, veleprodajo in distribucijo, administracijo, oglaševanje in izdelavo katalogov, logistiko ter skladiščenje.

Priložnost za bodoče vodje v rastočem mednarodnem podjetju

»Iščemo motivirane in ambiciozne ljudi, ki so se pripravljeni učiti in trdo delati, da bi lahko postali bodoči vodje v našem rastočem mednarodnem podjetju,« je povedala generalna direktorica skupine Harvey Norman za Srednjo Evropo Jo Wieden. »Trenutno so časi za diplomante po vsej Evropi težki. Po letih študija in trdega dela prihajajo na trg dela z zelo majhnimi kariernimi možnostmi. Priložnost v našem rastočem podjetju želimo ponuditi trem najboljšim kandidatom, ki se bodo prijavili na naš razpis.«

 Eden izmed največjih trgovcev pohištva, opreme za dom in elektronike

Harvey Norman trenutno posluje v sedmih državah po svetu: v Avstraliji, na Novi Zelandiji, v Singapurju, Maleziji, na Irskem, v Sloveniji in na Hrvaškem ter širi svoje poslovanje tako prek spletne trgovine kot s fizičnimi trgovinami na evropskem trgu. Skupina Harvey Norman ima veleprodajno mrežo v 14 državah. Celotni promet lanskega finančnega leta v višini 4,6 milijarde evrov postavlja Harvey Norman med največje trgovce pohištva, opreme za dom in elektronike na svetu.