Oglaševanje
50 ogledov

Tudi vaš otrok je lahko junak v knjigi! Preverite, kako!

mali junaki
1/6
Žurnal24 main
Bi želeli vašemu otroku ob vstopu v novo leto podariti nekaj poučnega in hkrati zabavnega? Nekaj, ob čemer se bo počutil resnično posebnega?

Podarite mu knjigo Mali junaki, v kateri prav on nastopa v glavni vlogi! Določite njegovo ime, spol, barvo in obliko las ter napišite še osebno posvetilo. Pohitite in izkoristite 15 % popust!

Mali junaki so personalizirane otroške knjige, kjer vaš otrok nastopa v glavni vlogi. Vi določite ime in spol otroka, izberete barvo in obliko njegovih las, dodate še očala in pegice, Mali junaki pa vam že do novega leta na dom dostavijo unikatno knjigo. Da bo knjiga za vašega malčka resnično nekaj posebnega, boste napisali še osebno posvetilo, ki bo novega malega junaka pričakalo v samo njegovi knjigi.

Izbirate lahko med štirimi knjigami, ki so primerne za otroke do 12. leta starosti in so med seboj ločene tudi po različnih tematikah. Izberete lahko knjigo, kjer se junak spoprijatelji z zmajevim mladičkom ali pa tisto, kjer skupaj s čudežnim snežakom osvoji zlato medaljo na smučarskem tekmovanju. Morda bo zanj primerna knjiga o avanturističnem pospravljanju sobe ali pa o pomenu umivanja rok pred slastnim zajtrkom. Vse knjige so delo priznanih slovenskih avtorjev in ilustratorjev.

Mali junaki vam za novoletno darilo podarjajo kar 15 % popusta ob naročilu katerekoli knjige na njihovi spletni strani www.malijunaki.si. Ob naročilu vnesite kodo NOVOLETO15 in pospremite vašega otroka v novo leto s knjigo v roki!