Oglaševanje
44 ogledov

V Arena Centru v Zagrebu so se začeli poletni popusti, oproščeni davka

arena centar Žurnal24 main
Izkoristite zadnji teden za nakupovanje, oproščeno davka, ob sezonskih popustih v Arena Centru, najboljšem nakupovalnem središču na Hrvaškem! Arena Center vas vabi na zabavanje v sklopu poletnega plažnega programa in na vroče popuste znanih znamk, ki jih boste lahko kupili do 50 odstotkov ceneje.

Najprej na šoping, potem pa na plažo

Najsodobnejše trgovsko-zabavno središče ponuja možnost spajanja prijetnega s koristnim. V Arena Centru lahko izkoristite visoke poletne popuste do 50 odstotkov, obiskovalce pa vabijo tudi, naj se sprostijo na najveselejši plaži v Zagrebu.

Zdaj je pravi trenutek za obnovo garderobe, opremljanje doma ali priprave na letni dopust – bodisi na celini ali morju.

 

 

 

 

Znane znamke, kot so Springfild, Levi's, Desigual, Massimo Dutti, Mango, Douglas, Yamamay, Orsay, Deichmann, Intersport, Accessories, Croscs, New Yorker, Cmok, Bambi in druge, ponujajo svoja najboljša oblačila po najboljših cenah. Arena Center pa vse obiskovalce vabi, da se po dobrem nakupu sprostijo na Arenini plaži.

Latino ritmi, stand-up komedija, odlična hrana in še več

Prejšnji konec tedna so lahko obiskovalci na koncertu Ricarda Luquea uživali ob sambi in latino ritmih ter se nasmejali ob stand-up komediji, se zabavali ob igri človek ne jezi se in se kratkočasili z drugimi vsebinami pestrega zabavnega programa. Trgovsko središče, ki že tradicionalno ponuja vrhunsko kombinacijo zabave, trgovinske ponudbe in okusnih gastronomskih jedi, vas vabi, da se usedete na brezplačen avtobus Arena Centra in se pridružite tistim, ki so poletno plažo že odkrili, saj je na njej dovolj prostora za vse!

arena centar | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main