Oglaševanje
24 ogledov

Vsak lahko jé kot kralj

argeta Žurnal24 main
Argeta Primavera, nov okus v liniji namazov Argeta.

Pomlad je letni čas, prežet z romantiko. S prebujeno naravo se predramijo naša čustva, ustvarjalnost in želje po vsem dobrem. Med te zagotovo sodijo tudi želje po novih gurmanskih doživetjih. Nov okus Argeta Primavera s svojim imenom in vsebino pooseblja ta čudoviti letni čas.

Argeta Primavera je enajsti okus v liniji namazov Argeta. Gre za kokošjo pašteto, obogateno z zelenjavo. Poleg kakovostnih kosov kokošjega mesa Argeta Primavera vsebuje rdečo in rumeno papriko, čebulo in paradižnik. Zaradi dodane zelenjave je prijetnega, svežega okusa.

Nova Argeta Primavera je izdelana na enak način kot ostali izdelki Argeta. Za kakovost in izvrsten okus Argete je skrben izbor surovin izjemnega pomena. Dejstvo, da Droga Kolinska, članica skupine Atlantic Grupa, proizvaja izključno mesne in ribje namaze in ne tudi drugih mesnih ali ribjih izdelkov, je njena konkurenčna prednost in zagotavlja, da Argeta vsebuje le najbolj kakovostne sestavine.

Proizvodni proces Argete je tehnološko izpopolnjen do najvišjega možnega nivoja. Glavna sestavina pri izdelavi Argete je fino sesekljano izbrano meso. Mesna surovina se najprej skuha in loči od kosti. Doda se ji kakovostno rastlinsko olje, mlečne beljakovine, razmaščeno sojino moko in škrob. Prijeten in harmoničen okus paštetam Argeta dopolnijo naravne izbrane začimbe in sol. Masa se v najkrajšem možnem času napolni v dozice, čemur sledi toplotna obdelava. S tem se zagotovi sterilnost in trajnost, zato Argeta ne vsebuje konzervansov.

Argeta ima visoko hranljivo vrednost in je primerna za hitro pripravljen obrok – za zajtrk, malico ali večerjo ter praktična tudi za na piknik ali izlet.