Oglaševanje
5 ogledov

Vstopite v jesen v pravem ritmu

Danone 2 Žurnal24 main
Čeprav si zaobljube o izboljšanju načina življenja običajno dajemo po novem letu, je tudi novo šolsko leto posebna prelomnica in začetek novega obdobja.

Otrok je dobil novo vzgojiteljico, vsakodnevni urnik je treba znova preurediti glede na šolski urnik in obšolske dejavnosti, v službi se obetajo spremembe ... Vsekakor čas za nov družinski ritem. Če si tudi vi želite priti nazaj v pravi ritem, se pridružite vsem, ki bodo med 1. septembrom in 31. oktobrom sledili 14-dnevnemu planu uravnotežene prehrane, redne telesne vadbe in nasvetov za zdravo življenje, ki ga priporoča Activia.*

 

Brezplačni jedilniki, telesne vaje in nasveti strokovnjakov

Da vam ne bo treba brskati po spletu, kupovati priročnikov za zdravo življenje in najemati osebnega trenerja, ki vas bo spodbujal na pravi poti, obiščite spletno stran www.activia.si, kjer vas čaka brezplačen 14-dnevni plan Activie*, ki vsebuje različne jedilnike (tako mesne kot vegetarijanske) ki so sestavljeni tako, da ustrezajo kriterijem uravnotežene in raznolike prehrane, jedilnikom pa so dodani tudi posamezni recepti za pripravo jedi. Plan vključuje tudi opise telesnih vaj tako za tiste, ki ste v telovadbi še začetniki, kot tiste, ki vam je telesna vadba že znana. Vsak dan vas čaka nasvet dneva za zdrav življenjski slog, za pomoč ali nasvet pa boste lahko poprosili tudi nutricionistko Darjo Vrečar in osebnega trenerja Primoža Kirna, ki vam bosta v času akcije ves čas na voljo za vsa vprašanja.

Več informacij o 14-dnevnem planu Activie* poiščite na Facebooku pod imenom Lajf z Activio! ali na spletni strani www.activia.si.

* 14-dnevni plan, ki ga priporoča Activia, je dvotedenski plan uravnotežene prehrane, redne telesne vadbe in nasvetov za zdravo življenje. 14-dnevni plan Activie poteka med 1. septembrom in 31. oktobrom 2012.