Oglaševanje
4 ogledov

Za nagrade se lahko potegujete samo še danes

prsi Shutterstock
Samo še danes lahko glasujete za tekmovalce nagradne igre Lepota na dlani. Trem zmagovalcem, ki jih boste izbrali s pomočjo SMS-glasovanja, bosta Žurnal24 in Poliklinika Bagatin podarila lepotne operacije po izbiri.

Čas za glasovanje v nagradni igri Lepota na dlani se počasi izteka. Naši finalisti že nestrpno pričakujejo petek, ko bodo znani trije zmagovalci, ki jim bosta Žurnal24 in Poliklinika Bagatin s pomočjo lepotnih operacij pomagala uresničiti sanje. Katere tri tekmovalce bomo osrečili, pa je odvisno le od vas. Če želite tudi vi odločati o njihovi usodi, spoznajte vseh 12 finalistov, izberite svojega zmagovalca in zanj glasujte s pomočjo SMS-sporočil.

Kako glasovati?

Za posameznega finalista lahko glasujete tako, da njegovo zaporedno številko vpišete v SMS-sporočilo, pred zaporedno številko pa napišete Lepota. Med besedo lepota in številko je presledek. SMS-sporočilo pošljete na številko 4224. Primer: če želite glasovati za finalista pod številko 13, pošljite SMS-sporočilo z vsebino: LEPOTA 13 na številko 4224.

 Glasujete lahko večkrat. Cena za poslano SMS-sporočilo je 0,49 €. S poslanim SMS-sporočilom ne postanete člani nobenega SMS-kluba.

Nagradili bomo tudi vas

Z vsakim poslanim SMS-sporočilom boste sodelovali tudi v nagradni igri, kjer bomo med vsemi SMS izžrebali tri nagrajence. Prvi bo prejel LG TV 42 LED 107 cm, drugi Philips Surround Sound HT 53520 (hišni kino) in tretji sesalnik Philips FC 4239.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice