Oglaševanje
0 ogledov

Za vse poljube, ki jih želite podariti

Labello Žurnal24 main
Spoznajte izdelke Labello in sodelujte v nagradni igri!

Želite deliti najčudovitejše poljube na svetu? Potrebujete le par mehkih ustnic, suhe, razpokane ustnice namreč še niso podelile čudovitega poljuba. Labello, ki ustnice neguje več kot 100 let, jim ponuja najmehkejše poljube: nežne in edinstvene, take, v katerih je sonce in take, ki vabijo na jagodno tortico. Na spletni strani www.labello.si lahko spoznate vse Labello izdelke, skozi igro Spomnin pa sodelujete v nagradni igri za iLabello. Ups, iPhone.

Ste vedeli, da ustnice vsak dan naredijo 15 000 gibov? In da so 200 krat bolj občutljive kot prsti? Labello nudi vašim ustnicam vse: osnovno nego, posebno nego ter lepotilno nego, saj ve, kaj vaše ustnice najbolj potrebujejo.

Balzam za ustnice Labello Classic Care ustnicam nudi osnovno nego za naravno lepe ustnice. Večna klasika vas bo očarala, kot je že generacije pred vami. Učinkovite sestavine, ki zadržujejo vlago globoko v koži, neopazno poskrbijo za izjemno negovan videz vaših ustnic.

Ko naše ustnice potrebujejo posebno pozornost, jim z veseljem prisluhne balzam za ustnice Pure & Natural s kamilico in ognjičem. Naravna jojoba in certificirano ekološko karitejevo maslo bosta ustnice globinsko nahranila, naravni izvlečki kamilice in ognjiča brez dodatnih konzervanzov pa jim bodo spet podarili zdrav sijaj.

Vaše ustnice so izjemne, zato si zaslužijo tudi razvajanje. Dodajte jim kanček zapeljivega glamurja z balzamom za ustnice Pearly Shine. Njegova formula z izvlečki svile nudi ustnicam bogato vlažilno nego, hkrati pa pridih nežne rožnate barve poudari njihovo očarljivost.

Spoznajte široko paleto Labello izdelkov na spletni strani www.labello.si, sodelujte v nagradni igri Spomin in osvojite lepe nagrade: iPhone 4S ali 50× Labello balzam po lastnem izboru.