Oglaševanje
3 ogledov

Zadenite letno zalogo kontaktnih leč ACUVUE® in iPad mini!

tek Žurnal24 main
Ste že spoznali vse prednosti, ki jih prinaša uporaba kontaktnih leč in si brez njih ne predstavljate več življenja? Preizkusite udobje kontaktnih leč ACUVUE®, najbolj prodajane blagovne znamke na svetu med mehkimi kontaktnimi lečami za redno menjavo¹, in sodelujte v nagradni igri za letno zalogo kontaktnih leč ACUVUE® in iPad mini.

Kontaktne leče prinašajo številne prednosti pred očali:

  • Pri športnih dejavnostih vam ni treba skrbeti, da bi vam zaradi poskakovanja ali potenja kontaktne leče padle z glave in se zlomile. S kontaktnimi lečami so dimenzije realne, vidno polje pa ni popolnoma nič okrnjeno, kot je to značilno za očala.
  • Kontaktne leče pustijo oči odkrite, zato je očesni stik učinkovitejši kot pri uporabi očal. S kontaktnimi lečami se je tudi lažje spogledovati in očarati z zapeljivim pogledom.
  • S kontaktnimi lečami lahko brez omejitev nadenete katerakoli sončna očala, čelado ali zaščitna očala. Si predstavljate bungee jumping ali kanjoning po Soči z očali?
  • Kontaktne leče se ne umažejo ter se ob prehodu iz mrzlega na toplo ne zameglijo in zarosijo. Pa tudi, ko boste kuhali, vam s kontaktnimi lečami para in čebula ne bosta prišli do živega.

Preizkusite jih brezplačno*

Kontaktne leče so vsekakor absolutni zmagovalec, zato izkoristite odlično priložnost in brezplačno* preizkusite kontaktne leče ACUVUE®. V spodnji obrazec vpišite svoje podatke in prejeli boste kupon za brezplačni* par kontaktnih leč ACUVUE®. To pa še ni vse. Morda boste prav vi izžrebani srečnež, ki bo prejel letno zalogo kontaktnih leč ACUVUE® ali nov iPad mini.

 

 

 

 

 

 

 

 

*Unovčljivo samo ob očesnem pregledu za kontaktne leče. Stroški očesnega pregleda in preostali stroški  niso del ponudbe.

¹ Vir: http://www.acuvue.si/aboutus

  1. Interna analiza osnovana na neodvisnih podatkih tretje stranke, podatki v arhivu, julij 2012. 14 svetovnih trgov vključno s top 3 (ZDA, GB, Japonska).

ACUVUE® je blagovna znamka podjetja Johnson & Johnson Vision Care, ki je del podjetja Johnson & Johnson d. o. o. © Johnson & Johnson d. o. o. 2013.

ACUVUE_SLO_WP_001_23012013

Izjava o zasebnosti

Pravila in pogoji sodelovanja