Oglaševanje
15 ogledov

Zagrabite izjemno priložnost novoletnih akcijskih ponudb podjetja Anni

Anni nagradna igra Žurnal24 main
Podjetje Anni, ki se ukvarja s prodajo namiznih, prenosnih in tabličnih računalnikov, LCD-zaslonov, tiskalnikov, programske opreme in zabavne elektronike, decembra za vas pripravlja posebne novoletne akcijske ponudbe izdelkov in novoletno nagradno igro, s katero lahko osvojite bogate nagrade.

Na spletnem naslovu www.anni.si lahko najdete akcijski spletni katalog, v katerem so izpostavljene najbolj vroče decembrske akcije. Prenosni in namizni računalniki priznanih blagovnih znamk, kot so HP, Lenovo, Dell, Asus, Fujitsu itd., so decembra pri Anniju na voljo po ugodnih cenah, ob akcijskem nakupu pa ob nekaterih kupljenih izdelkih dobite še uporabno brezplačno darilo. Poleg računalnikov ima Anni za vas pripravljeno tudi odlično izbiro velikih in kakovostnih LCD-zaslonov in zabavne elektronike po izjemnih cenah.

Akcijsko ponudbo si lahko ogledate kar prek spleta v njihovi brošuri, izdelke pa lahko 24 ur na dan kupite v njihovi spletni trgovini in v trgovini v Trzinu, ki je do 30. decembra od ponedeljka do petka odprta med 8. in 18. uro ter ob sobotah od 8. do 13. ure.

Ne tvegajte, ampak zaščitite!

Anni vam po ugodni ceni za vse kupljene izdelke ponuja polno zavarovanje izdelkov za tri ali pet let. Več informacij glede zavarovanja in druge informacije dobite na telefonski številki 01/580 08 00 ali na spletnem naslovu www.anni.si.

Velika Annijeva novoletna nagradna igra

S preprostim odgovorom na nagradno vprašanje "V katerem mestu je sedež podjetja Anni, d. o. o.?" in z nekaj sreče lahko dobite lepe nagrade. Vaš je lahko tablični prenosnik asus transformer, tiskalnik canon ali glasbeni stolp. Nagradno igro in pogoje sodelovanja najdete na spletni strani podjetja Anni in na zadnji strani njihove brošure. Nagradna igra traja do 31. decembra 2011, zato pohitite in čim prej odgovorite na nagradno vprašanje.