Oglaševanje
4 ogledov

Ženin in nevesta na sanjsko poročno potovanje z Generali Turistom

Generali Turist sanjsko potovanje Žurnal24 main
Ženin in nevesta, ki bosta septembra svoj "usodni da" dahnila v čudoviti Postojnski jami, bosta na poročno potovanje, svetovno križarjenje po lastni izbiri, odšla zelo dobro zavarovana. Tako zavarovana pa ne bosta le na križarjenju, temveč bosta varno pod okriljem Generalijevega krilatega leva lahko potovala še leto dni.

Generali Turist je pravo zavarovanje vseh "sanjskih" potovanj

Nepredvidljive okoliščine na potovanjih nas lahko presenetijo kjerkoli in kadarkoli. Večini med nami se je že kdaj zgodilo, da sicer dobro načrtovano potovanje ali počitnice prav zaradi nepredvidenih dogodkov niso postale "sanjske". Z ustreznim turističnim zavarovanjem pa se temu lahko spretno izognemo.

Pri Generaliju za sanjsko potovanje poskrbi Generali Turist praktičen in cenovno ugoden letni paket turističnih zavarovanj z asistenco v tujini. Skrbno izbrana kritja, ki jih nudi, namreč lahko bistveno olajšajo marsikatero zapleteno situacijo in poskrbijo, da se vaše želje po potovanju še kdaj uresničijo. Na voljo so paketi za družine in posameznike; tiste, ki potujejo v ali izven Evrope ter osnovni, komfortni ali ekskluzivni paketi.

Generali Turist poskrbi za vse, saj vključuje zavarovanje prtljage, zdravstvene storitve z asistenco v tujini, zavarovanje stroškov iskanja in reševanja ter nezgodno zavarovanje. Posebej se lahko zavarujete tudi za odpoved potovanja. Poleg tega z Generali Turistom, ki ga sklenete le enkrat, zavarovani ostanete za številne turistične poti prek celega leta.

Boste preverili? O resnično kakovostnem zavarovanju lahko povprašate tudi mladoporočenca – ko se bosta srečna in zadovoljna vrnila z njunega sanjskega poročnega potovanja.