Popotnik
707 ogledov

70 let prve vlečnice proslavili z odprtjem zanimive tematske poti

Bedančev dom Facebook
Priljubljena izbira za družinski izlet.

Smučišče Kranjska Gora letos praznuje 70 let, odkar so postavili prvo vlečnico in zamislilo so si, da bi rojstni dan obeležili na prav poseben način. Z letošnjim poletjem se lahko domačini in vsi pohodniki udeležijo njihove nove tematske poti Vitranc, ki se začne pri spodnji postaji sedežnice Vitranc 1.

Na tematski poti bodo vsi, ki so prišli na zanimiv sprehod, spoznali dejstva, zanimivosti in zgodovino priljubljenega smučišča ter ga spoznali skozi različna zgodovinska obdobja.

Tematska pot je odprta vsak dan med 9. in 17. uro in je primerna za vse: mlajše, starejše, odrasle, otroke, še posebej pa jo priporočajo za družinske izlete.

Dodatne aktivnosti, ki so na tematski poti dostopne v poletnem času so tudi: panoramski prevoz s sedežnico Vitranc 1, kolesarski park, poletno sankališče, orientacijski park in ogled Bedančevega doma. Poleg Bedančevega doma je tu tudi tematski park Vitranc, ki bo še posebej zabaven za najmlajše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.