Slovenija > Črna kronika
10260 ogledov

Končno prijeli nasilneža, ki je fotografa spravil v bolnišnico

Nasilnež na protestu 5. 11. 2020 Reševalni pas/Twitter
Iskali so ga od začetka novembra.

Kot poroča Večer, so ljubljanski policisti vendarle prijeli nasilneža, ki je na protestih v Ljubljani 5. novembra fotografu Borutu Živuloviću razbil čeljust, udaril snemalca in brcnil uniformiranega policista.

Moški naj bi bil Mariborčan, policisti pa so ga prijeli danes. Jutri naj bi ga po informacijah Večera privedli pred preiskovalnega sodnika, preiskavo proti osumljenemu pa vodi Policijska uprava Ljubljana. Več podrobnosti o preiskavi naj bi predstavili jutri, so povedali policisti.

Svojega zagovora na policiji naj osumljeni danes ne bi končal, ker se želi prej posvetovati z odvetnikom, ki v današnji hišni preiskavi ni bil prisoten. 

Osumljenega naj bi poznali tudi v vrstah navijaške skupine Viole, za incident pa naj bi poskrbel ravno z namenom, "da bi na hierarhični lestvici Viol priplezal čim višje", so še dodali na Večeru.

dezurni@zurnal24.si

Protest protest Slovenija Poškodovanih 15 policistov, ena oseba se zdravi v UKC Lj

 

Komentarjev 6
  • ode 07:41 23.december 2020.

    To ni njegov prvi in edini zločin z elementi nasilja. Le, da ga do sedaj policija, skritega in ščitenega v organizirani skupini nasilnežev, nikoli ni mogla ali hotela razkrinkati . Sedaj pa je predrzno soliral pred kamerami, zato so ga ...prikaži več "morali" prijeti. Stavim, da je sinčić vplivnih staršev.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 05:53 23.december 2020.

    No, ta osebek ne bo lezel navzgor le po lestvici Viol, ampak tudi po lestvici SDS....Če bo slučajno kasiral kakšen dan zapora, bo izjavill kaj v stilu "Ne priznajem ovaj sud" in nekoč morda nadomestil samega "presvetlega"...

  • bodočipartizan 20:31 22.december 2020.

    plačanec s Trstenjakove

Sorodne novice