Slovenija > Črna kronika
13982 ogledov

Novo na sojenju v primeru smrti Gašperja Tiča

Stefan Cakić Anže Petkovšek Sojenje Stafanu Cakiću obtožen uboja igralca Gašperja Tiča.
Na današnjem sojenju Stefanu Cakiću pričanje šefa Instituta za sodno medicino in izvedenca sodne medicine. Bi igralcu lahko pomagali?

Vodja Instituta za sodno medicino Jože Balažic je na današnjem nadaljevanju sojenja domnevnemu morilcu Gašperja Tiča pričal o podrobnostih vsake izmed 17-tih ran, ki jih je utrpel igralec. Kot poroča Dnevnik, je med drugim utrpel tudi dve rani v pljuča in vranico, umrl je zaradi izkrvavitve.

Stefan Cakić Uboj Gašperja Tiča Slovenija Priča: Vedel sem, da ima rad moške in ženske, da uživa drogo, a agresiven ni bil

V kolikor bi do njega pravočasno prispela zdravstvena pomoč, bi mu lahko rešili življenje, meni Balažic. Na sodišču je povedal še, da je boj trajal od 15 minut do pol ure ter da so analize pokazale, da je imel igralec v krvi en promil alkohola in visoko koncentracijo kokaina.

Po pisanju Dnevnika je medtem izvedenec sodne medicine Gregor Haring govoril o krvnih madežih v stanovanju igralca; boj med žrtvijo in domnevnim morilcem naj bi se začel v kuhinji. V sobi je padel na tla ob omari. Cakić naj bi šel sodeč po sledovih po dejanju v kopalnico.

sodišče Stefan Cakić Drama na sojenju Slovenija Sodnik: "Bi radi izvedeli, ali je Gašper Tič zlorabil še koga?"

Kot je znano, je že sam povedal, da se je po dejanju oprhal.

Sojenje se nadaljuje.

sodišče Stefan Cakić Obdolženi uboja Gašperja Tiča Slovenija Stefan Cakić: "Šlo je za samoobrambo"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 18:11 03.april 2018.

    Vsa ta neskončna ponavljanja dogodkov očitno nekoga na sodišču vzburjajo ! Zaprite obravnave za javnost .

  • Albatroz 16:12 03.april 2018.

    vse te istospolne in druge iztirjence je treba sodno izgnati iz države, če bi bilo v normali narave bi nam dala narava da bi bili vsi enakega spola