Slovenija > Črna kronika
67 ogledov

Ubil ženo in sina, nato še sebe

Kot kažejo zadnje informacije, ki curljajo v javnost, se je tragedija zgodila zn Žurnal24 main
Trojna smrt. Zakškove iz Volovnika umoril in zažgal 65-letni oče.

Novomeški policisti so uradno potrdili, da je konec marca v kraju Volovnik pri Krškem tri člane družine Zakšek umoril njihov 65-letni oče Stane Zakšek. "Na podlagi večmesečne obsežne preiskave, ugotovitev številnih strokovnjakov različnih področij, zbranih in operativno preverjenih obvestilih in izjavah oseb, ki so bile žrtvam blizu in so poznale razmere v družini, je po ugotovitvah oziroma zaključkih preiskovalcev motiv dvojnega umora in samomora ljubosumje," pojasnjuje Alenka Drenik, tiskovna predstavnica novomeških policistov.

Podrobnosti družinske tragedije na policiji sicer ne razkrivajo, ugotovili pa so, da je "moški s strelnim orožjem umoril 45-letno ženo in 21-letnega sina, nato pa v spalnici podtaknil požar in storil samomor".

Ker je storilec kaznivega dejanja tako pokojen, bodo policisti tožilce o ugotovitvah s kraja zločina obvestili s poročilom. "Na podlagi opravljenih razgovorov in pridobljenih informacij so preiskovalci izločili številne motive, ki bi bili lahko povezani s koristoljubjem," dodajajo na policiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice