Slovenija
31 ogledov

O usodi Viatorja & Vektorja v 10 dneh

Protest pred Viator & Vektorjem Anže Petkovšek
Direktor družbe Hoskyn Child Jonathan Wooler je začel skrbni pregled poslovanja družbe Viator & Vektor. O usodi podjetja več v desetih dneh.

Jonathan Wooler pregled poslovanja izvaja skupaj z zainteresiranim partnerjem, poroča Pop TV. Več naj bi bilo znanega čez približno deset dni.

Že v petek pa je njegovo podjetje na svoji spletni strani objavilo novico, da je sklenilo dogovor s skupino Viator & Vektor. Viatorju naj bi pomagali pri strategiji in načrtovanju prihodnosti. Da ima strateškega partnerja, je prejšnji teden zatrjeval tudi predsednik uprave družbe Viator & Vektor Zdenko Pavček.

Podjetje insolventno

Družbi Skupina Viator & Vektor in Viator & Vektor Logistika sta prejšnji četrtek razglasili insolventnost. Banke upnice namreč niso podprle načrta finančnega prestrukturiranja, po besedah direktorja Logistike Bojana Novaka pa so se pripravljene ponovno pogovarjati v primeru dokapitalizacije družbe.

Medtem naj bi Novak v sodni register vpisal družbo z omejeno odgovornostjo Transturist, družbo za prevoz, špedicijo in vzdrževanje, katere stoodstotni lastnik je sam, je poročalo Delo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.