Slovenija
76856 ogledov

"Zoki, legenda: Bo kdo 'spucal' sneg s cest?!"

Pluženje EPA
Jutranje obilno sneženje in kaos na cestah doživlja svoje odmeve tudi na spletnih omrežjih.

Sneg to jutro in zimske razmere 16. januarja so vremenoslovci napovedovali že ves prejšnji teden, kljub temu pa je očitno marsikoga "presenetil". O jutranjem kaosu na cestah poročamo v članku na tej povezavi. 

Izkušnje so marsikoga naučile, da snežna pošiljka - čeravno napovedovana s strani vremenoslovcev - zna marsikoga presenetiti. Tole je "preroška" objava uporabnika Avtokampi.si s petkovim datumom. 

Na Twitterju je sicer precej nasvetnih objav, kako ravnati na cestah v takšnih razmerah in tudi, da je v takem bolje izbrati javni prevoz. 


Kljub temu, da so vremenoslovci snežno pošiljko za današnje jutro napovedovali že ves prejšnji teden, jih očitno marsikdo ni jemal resno. Ne le pristojne zimske službe, pač pa tudi vozniki sami. 

Niso pa vsi v današnjem jutru slabe volje zaradi danih razmer, očitno so nekateri tudi prav pesniško navdahnjeni. 

Nekateri so celo prijetno presenečeni ... 

Sicer pa ... Še 22 nedelj in bo poletje, ko se bomo spet ukvarjali z drugačnimi vremenskimi težavami. 

Do takrat bomo vendarle deležni še nekaj zimskih razmer. Kako kaže srednjeročna napoved, ki govori o tem, da zima še ni rekla zadnje, preberite na tej povezavi. 

 

Sneg Vreme Slovenija Srednjeročna napoved: Zimo lahko pričakujemo tudi v drugi polovici januarja Sneg Vreme Slovenija Napovedi so se uresničile: Tako kaže s snegom po regijah Sneg na cesti Vozniki, pozor! Avto Vozniki, pozor, na snegu velja pravilo šestih sekund sneg plug pluženje Slovenija Kaos na zasneženih cestah: Če ni nujno, se ne odpravljajte na pot

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 25
  • kapibara1 18:14 16.januar 2023.

    Bol da zdele splužjo.. kajti, kdo pa bo sred vročga Julija kidal..

  • peter3 14:14 16.januar 2023.

    A sm jst kriu, bo rekel carapan, in nikome nista.

  • lojs 13:29 16.januar 2023.

    a se bo tokrat moral kdo opravičit?