Slovenija
6516 ogledov

Predsedniški kandidat pokazal svoje otroke

Janez Cigler Kralj Facebook
Ne želi prostora za "ekstremizme in LGBT ideologije".

Na včerajšnji kongres stranke NSi je predsedniški kandidat Janez Cigler Kralj s seboj pripeljal tudi svojo družino. Prav to je izpostavil tudi v svojem govoru. 

"Družina je osnovna celica družbe, ki je zaščitena in odprta. Ljudje do mojega vstopa v predsedniško tekmo niso imeli kandidata, ki bi se zavzemal, da bi bile družine spoštovane in kjer ne bo prostora za ekstremizme in LGBT ideologije. Vsak naj si svobodno izbira način življenja, pri posvojitvah otroka pa iščemo idealno skupnost za otroka," je dejal nekdanji minister.

Prepričan je, da je najboljša pot naprej krščanska demokracija in še enkrat poudaril pomen svojih tradicionalnih vrednot.

"Slovenija in Evropa krščansko demokracijo potrebujeta! Če si danes iskren domoljub, te označijo za nacionalista. Če podpiraš posvojitev v raznospolno skupnost si homofob, v kolikor pa ne zagovarjaš ilegalnih migracij si označen za fašista. Mediji želijo narod prepričati, da smo ravno mi tisti, ki živimo radikalne vrednote in v kolikor ne bi bili prisotni v tej predsedniški tekmi, bi bili odrinjeni iz javnosti," je dodal.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • janči 19:03 17.oktober 2022.

    Ubogi otroci, ker majo takega pokvarjenega očeta.

  • Ender3 16:30 17.oktober 2022.

    Otroke štanca, pridiga o družini, zakonskega jarma pa, očitno ne priznava. Da o odločbah ustavnega sodišča ne govorimo. Kakšen ego manijak se skriva v tej glavi..Izrablja vero in politiko za svoj jaz...

  • QSprm 17:39 16.oktober 2022.

    Povsem v stilu pedofilisticnih korona izrojencev. Za pet minut slave bi prodal lastno mater.