Slovenija
1251 ogledov

Tako lahko prihranite

denar euro štetje Profimedias
Izpolnite prijavo in prihranite; akcija poteka do 17. oktora.

"Res zadnja priložnost, da potrošniki izkoristite možnost za znižanje računa za elektriko in/ali plin, je 17. oktober," danes sporočajo iz Zveze potrošnikov Slovenije (ZPS) in dodajajo, da so številni klici potrošnikov, ki jih to še zanima in izjemna ponudba, ki so jo združeni potrošniki dosegli v okviru skupinskega nakupa, botrovali odločitvi, da podaljšamo možnost za sprejem ponudbe skupinskega nakupa.

Do sprva postavljenega roka, ki je potekel včeraj, se je k skupinskemu nakupu prijavilo 13.997 gospodinjstev, ocenjeni povprečni prihranek za posamezno gospodinjstvo pri elektriki je nekaj manj kot 103 evre, pri plinu pa nekaj več kot 108 evrov. Kot najugodnejši ponudnik na licitaciji v okviru skupinskega nakupa električne energije in plina se je izkazal Gen-I.

Elektrika | Avtor: profimedia profimedia

 

Elektrika Elektrika Slovenija Enotarifna ali dvotarifna elektrika: kaj se bolj splača Gen-I ima obveznost sprejeti 14.000 odjemalcev. Potrošniki, ki se odločijo za sodelovanje v akciji, dobijo pogodbo brez vezave, brez skritih stroškov, z navzgor omejeno ceno za 12 mesecev, dobavitelj pa se je hkrati zavezal tudi, da bo odjemalce po izteku enega leta pravočasno obvestil o ceni za prihodnje obdobje.

"Zamenjava dobavitelja in sprejem ponudbe skupinskega nakupa energije sta preprosta. Pripravite račun za elektriko in/ali plin. Kliknite na www.zamenjajinprihrani.si in vnesite zahtevane podatke. Takoj boste prejeli oceno prihranka, ki se vam obeta ob sprejemu ponudbe skupinskega nakupa," pojasnjujejo na ZPS.

Doslej je že več kot 12.000 sodelujočih gospodinjstev v postopku sklenitve pogodbe skupinskega nakupa potrošnikov ZAMENJAJ in PRIHRANI #2.

Razno 17.05.10 nokia, mobilni telefon, mobitel, mobilnik, foto: Sasa Despot Slovenija Imate star paket? Potem najbrž plačujete preveč

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice