Slovenija
6640 ogledov

To je imel v nahrbtniku ugrabitelj avtobusa

ugrabitev LPP avtobusa Anže Petkovšek Ugrabitev LPP avtobusa na Barjanski cesti v Ljubljani.
Vzrok smrti ugrabitelja avtobusa LPP še ni znan, je pa znano, kaj je imel v svojem nahrbtniku.

Sodna obdukcija moškega, ki je minuli teden v Ljubljani ugrabil avtobus, še ni zaključena, zato vzrok smrti ugrabitelja še ni znan. So pa policisti v nahrbtniku, ki ga je 49-letnik pustil na drugem avtobusu, našli manjše količine konoplje in amfetaminov, so potrdili na Policijski upravi Ljubljana.

Priseben voznik

Incident na avtobusu Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) se je zgodil v četrtek zvečer. Izkazalo se je, da je 49-letnik iz Kranja grozil vozniku in od njega zahteval, da ga odpelje na določeno lokacijo. Avtobus sta nato opazila policista, ki sta videla, da je voznik zapeljal čez rdečo luč na semaforju, pri tem pa je nase opozarjal tudi z utripajočimi lučmi in mahanjem skozi okno. Policista sta se zato odpravila za njim in ga prestregla na izhodu na avtocesto.

Potem, ko je policija ustavila avtobus, je osumljenec poskušal pobegniti. Ko je zamahnil proti policistoma sta ta uporabila plinski razpršilec, ki je osumljenca začasno toliko onesposobil, da sta uspela uporabiti druga prisilna sredstva in ga na tleh vkleniti.

Policijska akcija ob ugrabitvi avtobusa LPP Slovenija Video posnetek včerajšnje policijske akcije ob ugrabitvi avtobusa

Policisti so ga oživljali

Osumljenec je nato postal neodziven, zato so policisti takoj odstranili prisilna sredstva in ga začeli oživljati. Takoj so poklicali reševalce. Ko so ti prišli, je bil osumljenec še živ, vendar je pozneje umrl. Sodna obdukcija še ni končana, tako da vzrok smrti še ni znan.

So pa policisti medtem potrdili, da je v nahrbtniku, ki ga je 49-letnik pustil na drugem avtobusu, našli manjše količine konoplje in amfetaminov. Policisti so namreč že pred dogajanjem na mestnem avtobusu dobili podobno prijavo voznika avtobusa, ki je peljal iz Ljubljane proti Kranju. Ta jim je povedal, da je bil na avtobusu moški, ki je po telefonu ves čas omenjal "specialce, nato pa izvlekel izvijač in z njim začel mahati". Na prvi postaji v Ljubljani je izstopil, za sabo pa pustil nahrbtnik. Prav po vsebini tega so ugotovili, da gre za istega moškega.

Policija sirena Policija o ugrabitvi Slovenija Ugrabitelj ljubljanskega mestnega avtobusa dvakrat prisilno hospitaliziran ugrabitev LPP avtobusa En mrtev Slovenija Podrobnosti ugrabitve avtobusa LPP: Znano, kdo je ugrabitelj

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • milos08 22:48 10.april 2019.

    Nekaj travce pa amfetaminov... To najdeš za vsakim vogalom, v vsakem lokalu. Žalostno, tudi v moji hiši bi jo našli.

  • Ludvik Miholic 19:52 10.april 2019.

    Slovenska policija je lukava isto kot Hrvaska spijonaza oboji lazejo

  • Avatar Dux_Ursus
    Dux_Ursus 19:10 10.april 2019.

    To so mu podtaknili policaji, zato da ne bo izgledalo, da so oni krivi za njegovo smrt. Pa še smilil se ne bo nikomur. Najboljše bi mu bilo podtaknit bombo pa kakšen časopis v arabščini, pa bi bil še bolj kriv.