Slovenija
60 ogledov

Zamenjali naj bi prvega moža Hita

Prvi mož Hita Drago Podobnik je prepričan, da odstopanje od sanacijskega načrta Žurnal24 main
Neuradno naj bi nadzorni svet Hita v sredo zamenjal dosedanjega predsednika uprave družbe Draga Podobnika, ki Hit vodi zadnji dve leti.

Nadzorniki naj bi na jutrišnji seji obravnavali poslovanje matične in hčerinskih družb v tujini. Katja Kogej iz kabineta predsednika uprave družbe je dejala, da so poslovni rezultati dobri, sanacija pa naj bi bila zaključena že konec letošnjega leta, ko sedanja uprava obljublja poslovanje z dobičkom.

Informacija o možni zamenjavi predsednika uprave Draga Podobnika je presenetljiva. Do zamenjave naj bi očitno pripeljala nesoglasja med Podobnikom in predsednikom nadzornega sveta Gorazdom Podbevškom

Zamenjavo slednjega je letos poleti od večinskih lastnikov novogoriške igralniške družbe, Kapitalske družbe in Slovenske odškodninske družbe zahteval novogoriški župan Matej Arčon. Zamenjavo je zahteval, saj je bila Podbevškova soproga direktorica družbe Alea Iacta, ki na mednarodnem mejnem prehodu v Vrtojbi načrtuje gradnjo igralniško-zabaviščnega centra. Podbevšek pa je nato Podobnika obtožil, da je Hitu poskušal prodati igralniško študijo, ki jo je pripravljal za Casino Portorož.

Komentarjev 1
  • mejač 09:43 19.oktober 2011.

    Podgane izkoriščajo nastalo situacijo... Me prav zanima,koliko časa bo trajalo, da bo bandi uspelo razhajkati Hit, kot je namen že od vsega začetka. slabo za državo, slabo za cregijo, slabo za ljudi. Človeku se kar obrne od vsega sranja, ki ga dopuščamo.