Slovenija
5853 ogledov

Infarktno popoldne na slovenskih cestah

Zastoj na primorski avtocesti Promet.si
Na številnih slovenskih cestah so dolgi zastoji.

Po podatkih prometno-informacijskega centra za državne ceste so bili malce pred 15. uro daljši zastoji na gorenjski in primorski avtocesti, pa tudi na cesti Lucija-Strunjan, na cesti Dragonja-Šmarje-Koper ter na cesti Tržič-Ljubelj. Predor Ljubelj proti Avstriji zaradi varnosti tudi občasno zapirajo.

Na gorenjski avtocesti je nastal zastoj pred delovno zaporo med Lescami in Jesenicami vzhod proti Karavankam. Pred predorom Karavanke proti Avstriji je bila trikilometrska kolona, predvidena zamuda pa do dve uri. Izvoz Jesenice vzhod (Lipce) je iz smeri Ljubljane dovoljen samo za lokalni promet, navaja prometno-informacijski center za državne ceste.

Na primorski avtocesti so nastali zastoji na posameznih odsekih med Postojno in Ljubljano proti Ljubljani, zamuda je bila ocenjena na 45 minut.

Zaradi Maratona Franja je bil zaprt izvoz Bežigrad na ljubljanski severni obvoznici tako iz smeri Šiške kot tudi iz smeri Novih Jarš.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • 4krogci 17:56 11.junij 2023.

    Primorska AC zastoji OK dejmo vsi v Postojni vn pa po stari cesti čez Kačje ride na Logatec in naprej....seveda se pa umes najdejo hudo zajebani "motoristi" na 50ccm skuterjih, ki se vozjo vstric po dva in ostali z avti ...prikaži več pa z anjimi 30km/h!!!!! Pa dejte golazn spelte se nekam!!! al se vozi lepo normalo pr strani da se te da prehitet al pa se zgub s ceste!! In pol na Mačkovcu lagano se ustavt na cesti k ste srecal 2 kolega ki sta v travi ob cesti svoja McNuggets otresala!

Sorodne novice